![]() |
Jak widzę to poniektórym przyda się porada lekarska u wybitnego specjalisty.;)
Życie jest takie krótkie, świat taki piękny i tylu ciekawych ludzi do poznania (bezpośredniego), a Wy siedzicie przed komputerem!!!:D |
A ja siedze do bólu !!!
|
Cytat:
jezu.... stary ostanio mam to samo - strach pomyśleć |
Cytat:
|
JAk je siąde do kompa to rachuby czasu nie czuje :glaszcze:
tu co klikne, tu coś znajde, tam coś ściągne, tam coś zobacze, to w coś zagram itd ... W sumie to przed kompem w wolny dzień moge siedzieć non stop. Chyba coś ze mną nie tak ...:blee: |
Widze ze sa gorsi ode mnie!! 13-15h to juz przesada chyba ze ktos
pracuje na kompie a to co innego ;p P.S. /||\aster GRATULUJE osiagniecia juz ponad 1000 postow!!!! :piwo: za to!! |
U mnie zalezy to od pory roku :)
W zimie tak jak teraz siedze bardzo roznie. Czasem 2,3 innym razem 5 ,a w najgorszym wypadku 6 godzin. W lecie siedze naprawde malo. Nieraz przez tydzien potrafie nie siedziec. Ale zazwyczaj klikam 2h. No coz lato, piciu,sport, panie i takie tam.....:) Poprostu nie ma czasu. Siedziec wiecej niz 6-7 godzin dla mnie to katorga. Pozdrawiam uzaleznionych i nieuzaleznionych :P |
Cytat:
JUZ SFIKSOWALISMY. Ja przy kompie spedzam dziennie 13-15 godzin i wiem ze jestem uzalezniony (niestety). Pozdrawiam |
Cytat:
|
a tak zapytam z innej beczki - bo ja niestety siedziec czasem musze - sesja, projekty, robota - ale kurcze czy wy nie macie zycia tzw. towarzyskiego? siedzicie non stop przed kompem nawet w ladny dzien? zadnych sportow? (tylko nie piszcie fifa2003) czy gadac z czlowiekiem to musicie przez gg bo bez :) i :( ciezko sie dogadac?
jak tak poczytalem jak wyglada 'przecietny' dzien to mnie cos skrecilo... luuuudzie - komp to zabawka, bez innych ludzi NA ZYWO sfiksujecie na poczatku olalem te ankiete - powody achowam dla siebie - ale po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze pytanie i jego glebsze dno jest bardzo, bardzo wazne... a wnioski jakie wysuwam z odpowiedzi przerazajace brawo zbignieff - ten post zrobil na mnie wielkie wrazenie... |
Cytat:
|
Cytat:
Ale poco ! JA sobie w outlooku ustawiłem zeby automatycznie sprawdzał poczte co 5 min ! |
Cytat:
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o restartowanie, to tego nie robię, bo po co robić tak krótkie przerwy między wielogodzinną sesją przed komputerem? Czasem jednak trzeba restart zrobić, ale narazie chodzi bez przerwy przez: 3 days, 1 hour, 33 minutes, 5 seconds :zeby: |
Chciałem jeszcze dodać ...
10 h ...to dla mnie pestka - dokładnie Mój rekord ustanowiony w wakacje;p wynosił dokładnie 52 godziny spędzone przed kompem.....8) || Ale do WC chodziłem..:o :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |