Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy macie jakis sposob na to??????? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-macie-jakis-sposob-15990/)

paput2000 30.01.2003 00:23

Jak widzę to poniektórym przyda się porada lekarska u wybitnego specjalisty.;)
Życie jest takie krótkie, świat taki piękny i tylu ciekawych ludzi do poznania (bezpośredniego), a Wy siedzicie przed komputerem!!!:D

Ice 29.01.2003 23:49

A ja siedze do bólu !!!

eloise 29.01.2003 19:58

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
Witam!

Ja mam teraz niby powód do oderwania się od kompa - początek zaliczeń - tylko jak to zrobić. Siadam niby na chwile a zchodzą ze 2-3 godziny najmniej. Wcześniej było jeszcze gorzej - do kilkunastu godzin dziennie, zarwane nocki. Powiem nawet, że od jakiegoś czasu nie gram nawet w żadne gierki. Czas upływa nieubłagalnie przez gg, forum w kilku wersjach, przegladanie stronek z nowymi zasobami do ściągnięcia, słuchanie muzy itp. Chyba brak mi silnej woli w tym wypadku, to jest silniejsze ode mnie ;p

jezu....
stary ostanio mam to samo - strach pomyśleć

/||\aster 29.01.2003 16:17

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)

P.S. /||\aster GRATULUJE osiagniecia juz ponad 1000 postow!!!!
:piwo: za to!!

thx

Patrix 29.01.2003 14:57

JAk je siąde do kompa to rachuby czasu nie czuje :glaszcze:
tu co klikne, tu coś znajde, tam coś ściągne, tam coś zobacze,
to w coś zagram itd ...

W sumie to przed kompem w wolny dzień moge siedzieć non stop.
Chyba coś ze mną nie tak ...:blee:

ZbigNieff 29.01.2003 10:38

Widze ze sa gorsi ode mnie!! 13-15h to juz przesada chyba ze ktos
pracuje na kompie a to co innego ;p

P.S. /||\aster GRATULUJE osiagniecia juz ponad 1000 postow!!!!
:piwo: za to!!

murt 28.01.2003 19:52

U mnie zalezy to od pory roku :)
W zimie tak jak teraz siedze bardzo roznie. Czasem 2,3 innym razem 5 ,a w najgorszym wypadku 6 godzin. W lecie siedze naprawde malo. Nieraz przez tydzien potrafie nie siedziec. Ale zazwyczaj klikam 2h. No coz lato, piciu,sport, panie i takie tam.....:) Poprostu nie ma czasu.
Siedziec wiecej niz 6-7 godzin dla mnie to katorga.
Pozdrawiam uzaleznionych i nieuzaleznionych :P

Zeus 28.01.2003 17:54

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[..]bez innych ludzi NA ZYWO sfiksujecie[..]
Witam
JUZ SFIKSOWALISMY. Ja przy kompie spedzam dziennie 13-15 godzin i wiem ze jestem uzalezniony (niestety).
Pozdrawiam

/||\aster 28.01.2003 15:56

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a tak zapytam z innej beczki - bo ja niestety siedziec czasem musze - sesja, projekty, robota - ale kurcze czy wy nie macie zycia tzw. towarzyskiego? siedzicie non stop przed kompem nawet w ladny dzien? zadnych sportow? (tylko nie piszcie fifa2003) czy gadac z czlowiekiem to musicie przez gg bo bez :) i :( ciezko sie dogadac?

jak tak poczytalem jak wyglada 'przecietny' dzien to mnie cos skrecilo... luuuudzie - komp to zabawka, bez innych ludzi NA ZYWO sfiksujecie

na poczatku olalem te ankiete - powody achowam dla siebie - ale po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze pytanie i jego glebsze dno jest bardzo, bardzo wazne... a wnioski jakie wysuwam z odpowiedzi przerazajace

brawo zbignieff - ten post zrobil na mnie wielkie wrazenie...

Ja mam inne zycie, dla mnie tylko komp sie nie liczy, siedze tylko przy nim gdy nie mam co robic a ostatnio jest to bardzo czesto, niestety, gdy dostalem mojego pierwszego kompa to siedzialem dlugo, ale bez przesady, czasami bylen na Lanparty ale sporadycznie jak mowie. Gdybym mial wybor Komp czy Impreza to na bank to drugie

-Sid-The-Rat=> 28.01.2003 06:05

a tak zapytam z innej beczki - bo ja niestety siedziec czasem musze - sesja, projekty, robota - ale kurcze czy wy nie macie zycia tzw. towarzyskiego? siedzicie non stop przed kompem nawet w ladny dzien? zadnych sportow? (tylko nie piszcie fifa2003) czy gadac z czlowiekiem to musicie przez gg bo bez :) i :( ciezko sie dogadac?

jak tak poczytalem jak wyglada 'przecietny' dzien to mnie cos skrecilo... luuuudzie - komp to zabawka, bez innych ludzi NA ZYWO sfiksujecie

na poczatku olalem te ankiete - powody achowam dla siebie - ale po pewnym czasie doszedlem do wniosku ze pytanie i jego glebsze dno jest bardzo, bardzo wazne... a wnioski jakie wysuwam z odpowiedzi przerazajace

brawo zbignieff - ten post zrobil na mnie wielkie wrazenie...

andrzejj9 28.01.2003 01:05

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Chciałem jeszcze dodać ...
10 h ...to dla mnie pestka - dokładnie
Mój rekord ustanowiony w wakacje;p wynosił dokładnie 52 godziny spędzone przed kompem.....8) ||
Ale do WC chodziłem..:o :D

mianiacy, jak slowo daje maniacy... :o

Laser 28.01.2003 00:09

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
To samo ja co minute sprawdzam poczte!! ;p FUCK
Witam !

Ale poco !

JA sobie w outlooku ustawiłem zeby automatycznie sprawdzał poczte co 5 min !

ZbigNieff 28.01.2003 00:06

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
(...) Najbardziej wkurza mnie (albo i wqr***) to bezsennsowne "klikanie". Sprawdzanie poczty co 60 sekund itp.
To samo ja co minute sprawdzam poczte!! ;p FUCK

ZiP 27.01.2003 23:44

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Facet !!

ale Ty duzo czasu marnujesz !!

Ja budze sie klawiaturka na kolana i nawet do kompa nie podchodze tylko napieram z wyra !

Co do obiadu - jem kiedy kom sie restartuje

^_^ ja jem obiad i jednocześnie coś robię na kompie :glaszcze:
A jeżeli chodzi o restartowanie, to tego nie robię, bo po co robić tak krótkie przerwy między wielogodzinną sesją przed komputerem? Czasem jednak trzeba restart zrobić, ale narazie chodzi bez przerwy przez: 3 days, 1 hour, 33 minutes, 5 seconds :zeby:

tomgoo 27.01.2003 23:40

Chciałem jeszcze dodać ...
10 h ...to dla mnie pestka - dokładnie
Mój rekord ustanowiony w wakacje;p wynosił dokładnie 52 godziny spędzone przed kompem.....8) ||
Ale do WC chodziłem..:o :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10.