![]() |
hahahahha u mnie byla taka wojna, ze
Ojciec dla swietego spokoju kupil siostrze lapa a on sam na szczescie nie wie jeszcze co dobrego niesie internet. Skonczyl kurs komputerowy, co ogranicza sie do tego ze wie jak wlaczyc.hahahahah |
eeeeeeeeee jestem jestem kurde balans - moje wzgledy to siostra i ojciec którzy mi blokuja kompa - ale teraz chwilowo sie wkreciałem - ale mam sposób juz na ojca puszczam KACHORRE na polsacie i za nic kanału nie zmieniam walcze o pilota - ojciec wytrzymał teraz z 10 min - ale najgorsze jest tweraz to ze mnie fabuła wciagła - jezu źle ze mna - ale jak zwykle wieczorkiem pogadamy. no i teraz oczywiscie tez
|
cholera ale ma zdrowie.
A ja dzis ide imprezowac w realu, ale jak bedzie kiepsko to szybko wroce. Hahahahaahahahahahahahaha Kreccie impre:jupi: |
Cytat:
Jak to nie bierze udziału - kolega Sniper wkreca sie tak koło 22:00 z tylko sobie znanych względów;) i potem jush balanguje razem z reszta ja sie tak koło północy zazwyczaj urywam a on razem z pozostałymi bai sie dalej8) ^_^ :D |
no to Sniper jak siedzi tak pozno to
moze podziwiac egekty naszej pracy:) Co prawda nie bierze udzialu w najlepszej zabawie ale kto wie moze sie kiedys przeciagnie^_^ :glaszcze: |
Cytat:
|
coś ostatnio troche tu tłoczno :)
|
od 3 dni siedze do 3~4 rano i zauwazyłem ze ok 1:30 ludzie miękna i coraz mniej jest osób z którą można popisac :buu:
|
Cytat:
|
ciekawe jakie niespodzianki przyniesie
nam dzisiejszy dzien. Wczoraj bylo tak wesolo mam nadzieje, ze dzis nie bedzie gorzej^_^ |
Cytat:
Nie wymiękł tylko mama z dużuru przyszła i wyspać sie chciała a tata dzisiaj pojechał w delegacje wiec tesh sie chciał wyspać !! ;) ;) |
Cytat:
pozdrófka |
Cytat:
Rozumiem Cię, też bym się poczuł dotknięty ;):D |
wczoraj to było ciekawie ;)) teraz jeszcze niewiadomo - Laser juz wymiękł ;))
|
Robi sie ciekawie....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |