Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moderator-cdrinfo-zmienia-posty-16318/)

mapsajm 06.02.2003 14:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nikt nie watpi w to ze nie mogles - ale nie przeszkadza ci to i nie przeszkadzalo twierdzic ze mialem w tym udzial - i to personaleni JA a nie ktokolwiek inny...
i wkurzalo mnie to i wkurza bardzo - bo jak juz piaslem wczesniej - a) nie moge b) mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zlosliwe utrudnianie zycia innym (obcym mi zupelnie) osobom

howgh

posądziłem cię tylko raz (personalnie), a po twoich wyjaśnieniach już więcej nie - uwierzyłem na słowo;)
a co do obcości... wcale nie jesteśmy sobie tacy obcy. no, może ja tobie, ale nie odwrotnie.
aha, ja nigdy nie liczyłem na wasze zrozumienie:)

-Sid-The-Rat=> 06.02.2003 13:26

nikt nie watpi w to ze nie mogles - ale nie przeszkadza ci to i nie przeszkadzalo twierdzic ze mialem w tym udzial - i to personaleni JA a nie ktokolwiek inny...
i wkurzalo mnie to i wkurza bardzo - bo jak juz piaslem wczesniej - a) nie moge b) mam wazniejsze rzeczy do roboty niz zlosliwe utrudnianie zycia innym (obcym mi zupelnie) osobom

howgh

mapsajm 06.02.2003 13:08

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Zaglądam, zaglądam, ale do tego poziomu jaki prezentuje mapsajm już się nie zniżam.

[...]

Potwierdzam: NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA

Amen.

dziękuję za słowa uznania. przynajmniej ktoś mi napisał, że nie jestem pospolity:) też was kocham. powaga.

ja tam nie mówię, że jest taka możliwość - ja tylko mówię, że nie mogłem pisać nic w tym poście. i tej wersji będęsię trzymał.:)

cana 06.02.2003 09:12

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
To nie subiektywna ocena... zrobil sie tutaj kibel, ale skoro jest demokracja wolno mi chyba na swobodna wypowiedz, pamietam to forum kiedy bylem wolnym ptakiem, jak sie zapisywalem i teraz... teraz aktywnie jestem tutaj, ale jesli poczuje sie tu mniej swobodnie, po prostu aktywnosc sie zmieni... a tak swoja droga wole juz grypy newsowe, tam jest co prawda haide park, ale kazdy mowi co ma ochote, bez cenzur i pietnowania

pozdrawiam:)

ale i tam jak się pojawi troll to plonkownice idą w ruch i zadyma sie robi podobna :)
ale fakt faktem zmiana podpisu to przegięcie / zeby nie nazwać tego dosadniej brakiem kultury bo text był rażąco obelżywy i nie tłumaczy tego totalne chamstwo wypowiedzi poszkodowanego/ którego bym się nie spodziewał po BD

a teraz mały apel
jak się juz troll pojawi to NIE KARMIĆ TROLLA
a sam sobie pójdzie

a i przypomniao mi sie :) czy czasem to działania nie było niezgodne z regulaminem którym się tak często co poniektóre osoby 8) podpierają?
pozdro

BD 06.02.2003 09:10

Re: MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!

ponioslo mnie - sory
podpisu juz nie ma ...

ale pytanie jest nada aktualne ... skad sie biora takie ..

Ormianin 06.02.2003 08:18

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Zaglądam, zaglądam, ale do tego poziomu jaki prezentuje mapsajm już się nie zniżam. Tak więc komentarza do powyższego nie będzie.

No może jednak: Na mnie psy wieszano, a teraz sądze że jest o wiele gorzej... Ale to moja subiektywna ocena. Nigdy nikomu nie zmieniałem podpisu na inny, a już tym bardziej na obraźliwy lub mający daną osobę poniżyć.
Kwestie kto to robi i po co pozostawiam sumieniu tejże osoby. Są granice, których przekraczać nie wolno. Ale moje zdanie zawsze się nie liczyło więc możecie to wyciąć, macie na to moje błogosławieństwo.

To nie subiektywna ocena... zrobil sie tutaj kibel, ale skoro jest demokracja wolno mi chyba na swobodna wypowiedz, pamietam to forum kiedy bylem wolnym ptakiem, jak sie zapisywalem i teraz... teraz aktywnie jestem tutaj, ale jesli poczuje sie tu mniej swobodnie, po prostu aktywnosc sie zmieni... a tak swoja droga wole juz grypy newsowe, tam jest co prawda haide park, ale kazdy mowi co ma ochote, bez cenzur i pietnowania

pozdrawiam:)

Monter 06.02.2003 07:51

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

MODERATOR zmienia posty
ADMIN zmiania podpisy
co będzie dalej?
Monter?

Zaglądam, zaglądam, ale do tego poziomu jaki prezentuje mapsajm już się nie zniżam. Tak więc komentarza do powyższego nie będzie.

No może jednak: Na mnie psy wieszano, a teraz sądze że jest o wiele gorzej... Ale to moja subiektywna ocena. Nigdy nikomu nie zmieniałem podpisu na inny, a już tym bardziej na obraźliwy lub mający daną osobę poniżyć.
Kwestie kto to robi i po co pozostawiam sumieniu tejże osoby. Są granice, których przekraczać nie wolno. Ale moje zdanie zawsze się nie liczyło więc możecie to wyciąć, macie na to moje błogosławieństwo.

PS.
1. Zmianę podpisu na ten jaki teraz widnieje osobiście uważam za przegięcie pały - sam bym sie podał do dymisji za takie coś, ale nie mogę, bo już sie zdymisjonowałem :)

2. Potwierdzam: NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA

Amen.

-Sid-The-Rat=> 06.02.2003 05:10

nie popieram zmiany podpisu - wywalenia posotw ktore mu zaserwowalem nie popieram rowniez - ale stalo sie - nie umiem ich przywrocic a podpisu zmienic

BD - agresja rodzi agresje - zalozy sobie nowego nicka i jak sie wkurzy to bedzie rozrabial

Monter tu zaglada - chyba ze wzgedow sentymentalnych - dosc regularnie (czasem go widuje)

jacoob 05.02.2003 23:05

[QUOTE]mapsajm napisa***322;(a)
[B]no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^

też jestem w szoku :)

tomgoo 05.02.2003 23:05

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^

MODERATOR zmienia posty
ADMIN zmiania podpisy
co będzie dalej?
Monter?

O Monterze zapomnij
Juz tu nie zagląda.........

tomgoo 05.02.2003 23:03

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Wow, coś mi się wydaje, że bardzo Cię wqrwił.
Nie tylko jego8)

tomgoo 05.02.2003 23:02

Cytat:

BD napisa***322;(a)
ale zmienilem mu podpis :)
moze mu sie spodoba
albo bedzie nowy topic
ADMIN zmiena podpisy

no i kaze mi sie masturbowac czy jakos tak ...

^_^ :D ^_^
A i bardzo dobrze że zmieniłeś mu podpis:)
Ale myślę że shkieletor juz się nie pojawi na naszym forum:)

mapsajm 05.02.2003 22:15

Cytat:

BD napisa***322;(a)
moze mu sie spodoba
albo bedzie nowy topic
ADMIN zmiena podpisy

no, nie. Bartek, a gdzie twoja wyrozumiałość?!;) :) ^_^

MODERATOR zmienia posty
ADMIN zmiania podpisy
co będzie dalej?
Monter?

bas 05.02.2003 19:09

Cytat:

BD zmienił podpis pod nickiem na:
Gdzie produkuja takich cweli jak ten osobnik

Wow, coś mi się wydaje, że bardzo Cię wqrwił.

BD 05.02.2003 19:03

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
No niestety to nie nasz stary przyjaciel:)
moze mu sie spodoba
albo bedzie nowy topic
ADMIN zmiena podpisy

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:04.