Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Walentynki już niedługo (https://forum.cdrinfo.pl/f5/walentynki-juz-niedlugo-16328/)

Zetoxa 05.02.2003 14:38

Z dwojga złego wolę Walentynki niż Dzień Kobiet, to dopiero było upokarzające święto dla kobiet.

camfo 05.02.2003 14:28

No święto same w sobie nie jest złe...jak się jeszcze ma komu coś dać i od kogoś coś dostać:)

Sniper 05.02.2003 12:12

z cała pewnoscia moje Hasło nie brzmi MAJONEZ - żeby nie było ;)))

a i jak poszło kolego Majonez ???? na zal/egz

Macio.Men 05.02.2003 11:52

I ponownie popieram, ale tym razem kolege Majoneza.

/||\aster 05.02.2003 04:09

A ja dam rrrrrrrrrrrrrabarbar :jupi:

RABARBAR RULZEZ, taaaaaaaaaak TY

mapsajm 05.02.2003 03:30

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
sniper dam ci rade (moj ty kamracie od fantasy)

zamiast jej imienia wpisz moja ksywke - polacz przyjemne z pozytecznym - na pewno nie zapomnisz haslo ze mna :)

co do swieta to ok spoko niech sobie bedzie ale dlaczego nie jest juz to swieto drobnych upominkow czy po prostu walentynek = kartek tylko przeradza sie w kolejne swieto gdzie trzeba cos kupic porzadnego bo tak trzeba

gdyby go nie bylo nie plakalbym a nawet ucieszylbym sie
poza tym jakos tak sie juz na tym swiecie porobilo ze kobiety to rownouprawnienia wszedzie sie domagaja ale w sprawach codziennych to na faceta glowie wszystko lezy - on ma ulozyc jak spedzi sie ten czy tamten dzien co kupic zeby jej sie spodobalo i nie wazne ze nam mozna kupic wszystko bo i tak nie robi nam to roznicy co dostaniemy (niech ktorys powie ze mu robi to zaraz tu polemike goraca rozpoczne)

ale kup jej tylko cos w nie takim kolorze to juz od razu ze to ze tamto ze siamto agrr nie lubie tego swieta

wystarczy ze sa rocznice walentynki dzien kobiet mikolajki i inne duperele - co z tego ze i tak mowimy ze je kochamy ze kupujemy im prezenty to sie nie liczy bo w ten dzien chca dostac cos takiego co sprawi ze ich kolezanki beda im zazdroscic - takie juz sa kobiety - roznia sie tylko sposobem i sila okazywania emocji z tym zwiazanymi

ps i niech mi nikt nie probuje powiedziec ze jestem rozgoryczony - po prostu nie lubie juz od dawno wielu swiat nawet boze narodzenie i wielkanoc (no moze w o wiele mniejszym stopniu) nie sa swietami rodzinnymi tylko okazja na wypad do hipermarketu i szal zakupow i prezentow - beznadziejnych prezentow bo bylo w promocji ktore potem leza w chacie albo w najlepszym wypadku - gdy zaden ze znajomych ich nie widzial mozna je komus wcisnac na jakas okazje

shit po 2:00 - musze skonczyc sprawozdanie - ostatnie w tym semestrze

amen.

Sniper 05.02.2003 03:19

Majonez (bracie ;)) - pomysł wydaje sie ciekawy - tylko ze juz kilka set(tysiecy) ludzi w tym momencie to kojarzy ;))

Mnie juz od dłuższego czasu drażnią wszelkie rodzinne święta - taka pompa spęd rodzinny kupa ludu i tak potem sie na flaszce kończy z rodzina - ostatnio 1 raz miałem nie isc na pasterke z qmplami do baru (koło kosciała) ale jakzaczełą sie jazda a kiedy to praca/inna kobieta/etc wkur poszedłem i do 3 piwa sączyłem i żarłęm kapuche z grochem.

Majonez a z czego to to ostatnie sprawozdanko ????? Jejku kiedys to mnie szlag trafiał ze sprawozdaniami a teraz naskrobał bym choc jedno zeby z wprawy nie cwychodzic ;)))

Majonez 05.02.2003 03:05

sniper dam ci rade (moj ty kamracie od fantasy)

zamiast jej imienia wpisz moja ksywke - polacz przyjemne z pozytecznym - na pewno nie zapomnisz haslo ze mna :)

co do swieta to ok spoko niech sobie bedzie ale dlaczego nie jest juz to swieto drobnych upominkow czy po prostu walentynek = kartek tylko przeradza sie w kolejne swieto gdzie trzeba cos kupic porzadnego bo tak trzeba

gdyby go nie bylo nie plakalbym a nawet ucieszylbym sie
poza tym jakos tak sie juz na tym swiecie porobilo ze kobiety to rownouprawnienia wszedzie sie domagaja ale w sprawach codziennych to na faceta glowie wszystko lezy - on ma ulozyc jak spedzi sie ten czy tamten dzien co kupic zeby jej sie spodobalo i nie wazne ze nam mozna kupic wszystko bo i tak nie robi nam to roznicy co dostaniemy (niech ktorys powie ze mu robi to zaraz tu polemike goraca rozpoczne)

ale kup jej tylko cos w nie takim kolorze to juz od razu ze to ze tamto ze siamto agrr nie lubie tego swieta

wystarczy ze sa rocznice walentynki dzien kobiet mikolajki i inne duperele - co z tego ze i tak mowimy ze je kochamy ze kupujemy im prezenty to sie nie liczy bo w ten dzien chca dostac cos takiego co sprawi ze ich kolezanki beda im zazdroscic - takie juz sa kobiety - roznia sie tylko sposobem i sila okazywania emocji z tym zwiazanymi

ps i niech mi nikt nie probuje powiedziec ze jestem rozgoryczony - po prostu nie lubie juz od dawno wielu swiat nawet boze narodzenie i wielkanoc (no moze w o wiele mniejszym stopniu) nie sa swietami rodzinnymi tylko okazja na wypad do hipermarketu i szal zakupow i prezentow - beznadziejnych prezentow bo bylo w promocji ktore potem leza w chacie albo w najlepszym wypadku - gdy zaden ze znajomych ich nie widzial mozna je komus wcisnac na jakas okazje

shit po 2:00 - musze skonczyc sprawozdanie - ostatnie w tym semestrze

Sniper 05.02.2003 02:26

nie no dysku jej nie czyszcze,

reszty tez nie robie

a nawet ostatnio system jej stawiałem - taki dobry admin jestem, bo mnie prosiła - odniosłem wrazenie ze jej starsi by nas znowu razem widzieli. ale mnie juz to zwisa - przynajmniej teraz

ale nigdy niewiadomo co na kogo trafi - puki co to wystarczy ze wiem jaki ma nr ip ;))

Najgorsze jest to ze w hasle mam jej imie (prewalone pewna data) i przez te 4,5 lata tak sie do niego przyzwyczaiłem wszedzie je dawałem że niewiem jak to teraz zrobic zeby inne hasła dawac - po prostu zaraz je pozapominam - szok! chyba bedzie mnie to imie do konca zycia przesladowac

mapsajm 05.02.2003 02:20

ok. rozumiem.

tak tylko od czasu do czasu sprawdzasz, czy odebrała już pocztę, by za długo w skrzynce nie zalegała...

czy jako hasła nie wpisała przypadkiem daty utodzin albo imienia matki...

no a już zupełnie okazjonalnie czyścisz jej dysk - dosłownie
;):) ^_^

Sniper 05.02.2003 02:16

No co wyyyyyy !!!!!!!

- no moze na poczatku ;)

- teraz to mi wisi ;))

mapsajm 05.02.2003 02:06

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
A wiecie co jest najgorsze jestem admin/skarbnik w sieci .... a ona jest userem..... agrhhhhhhhh
ale chyba jej nei szpiegujesz?;) :cool:

Sniper 05.02.2003 02:03

A wiecie co jest najgorsze jestem admin/skarbnik w sieci .... a ona jest userem..... agrhhhhhhhh

jacoob 05.02.2003 02:02

hmm walentynki pluszowe serduszka i kartki pocztowe i coś tam równie kiczowatego ale... Niby moja zona twierdzi ze ma walentynki w nosie ale wiem ze cieszy sie z jakiegos drobnego upominku:) Ja staram sie zeby miala przynajmniej kilkanaście walentynek w roku i myśle że sprawia jej to więcej radości niz w to wlaśnie swieto

mapsajm 05.02.2003 02:00

Cytat:

Sniper napisa***322;(a)
[...]Zreszta sposobu zakonczenia mojego 4,5 letniego zwiazku nie życze nawet wrogowi [...]
...bo to zła kobieta była;)

one wszystkie są złe. to wynika z uwarunkowań genomowych. zaufaj mi.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:05.