Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   WinONCd 6.0 PE (https://forum.cdrinfo.pl/f2/winoncd-6-0-pe-16565/)

memorando 16.02.2003 23:16

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
heh a u mnie wcale nie che ruszyc :( a powiedzcie mi panowie zaciagaliscie z tej chinskiej stronki, prawda?? bo tylko na tej jest Wion 6.0... tylko czemu kurcza u mnie nie chce zaskoczyc...:buu:
Palancka stronka jest ta z wion 6 z tej stronki wersja niemiecka z trojanem nie polecam!!!! i uszkodzone archiwum to jest!!!!!!!!!1

ZbigNieff 16.02.2003 22:25

Re: w sumie ...

Cytat:

qasimodo napisa***322;(a)
w sumie w czym on jest lepszy od Nero :)
...

Cos tam ma lepszego!! Ale sam do konca nie wiem co ...
Wiem ze jest bardziej lamerski!! ;p

qasimodo 16.02.2003 22:20

w sumie ...

w sumie w czym on jest lepszy od Nero :)
...

Franc 16.02.2003 18:38

Ja tak samo, wróciłem do WinOnCD 5.02 bo nie podobała mi się szata graficzna wersji nr 6. Muzy na szóstce nie wypalałem, wystarczyło mi to co przeczytałem na Forum w związku z problemami z CDAudio i "przeprosiłem" się z piątką.

Y@nkee_PL 16.02.2003 17:53

a ja sciagnalem WinOnCD6 PE z eMule, wypalilem na plytke i...
... i tak uzywam WinOnCD 5 + SP3 ;)
bo lepiej wypala CD-Audio :)

markof 16.02.2003 12:19

Cytat:

artoor napisa***322;(a)
No i qpa... niestety bez rejestracji ani rusz. A polapac sie w tych krzakach to jest kosmos... jak ktos to rozszyfruje to zachecam do podzielenia sie infem jak to zrobic ;)

Pozdrofko

NOwy adresik z tym softem ftp://62.***.211.71 / l:dontfuck p:mybitch port:63333 wielkość ok.400MB działający bo właśnie ściągam transfer 10 kb/s.Będzie to obraz iso.Max users 240.Wydaje mi sie że jak narazie to najlepszy adres.Kszaczki wogóle mi nie ruszają (próbuje od dwóch dni i qpa, błąd poberania)
Dobrego ssania
Pozdro

no i kurcze co ja mam z tym fantem zrobic? wywalam...
TU NIE WAREZ - linki na priv
Sid The Rat

bgn 15.02.2003 10:47

WinOnCD o ktorym wspomina Grzeniu dziala - bo mam go od niego
i sprawdzilem. Nie ma w nim nic - poza powloka graficzna, co by go jakos wyroznialo od wersji 5.02- 5.05.
To co jest na kazie - to rzeczywiscie lipa, albo jakas gra ( 460MB).
Nie sprawdzalem DIrect do nagrywania pakietowego- bo mnie nie interesowal.
Dla posiadaczy Liteonow - brak jest poprawnego sterownika do modelu 48 i wyzej> Przy nagrywaniu audio - brak mozliwosci nagrywania CD-textu.
Ewentualne pytania - na priv w profilu, bo na forum nie bywam ( no powiedzwy bywam b.rzadko)

kizio 15.02.2003 09:37

a może na GG się spotkamy????

Mój numer to: 4537146

qasimodo 15.02.2003 09:26

ja bym poprosil o mula :)

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Ale te pliki lezą sobie na mułku i tak samotnie sobie tam leżą i leżą (oprócz plkiu .bin bo ja go zasysam) no i może byście zainstalowali sobie muła i skonfigurowali go. (jak ktoś chce to ja moge pomóc w konfiguracji i przesłać najnowszego muła [0.26b]w wersji instalacyjnej!!!!!PL[bo zwykle jest tylko w archiwum i to trzeba wypakować do dowolnego folderu])

jak mozna oczywiscie to oczekuje na dalsze instrukcjie:
djviki@wp.pl

pzdr

qasimodo 15.02.2003 09:22

to samo

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Ja sciaglem z Kazzy i kupa nie byl to WOCD 6PE tylko WOCD 5PE!!!!
Wiec na Kazzie jest lipa!!

QRNA MILEM TO SAMO-ZAMIAST 6.0 BYLO 5.02 ;[

kizio 14.02.2003 22:26

Ale te pliki lezą sobie na mułku i tak samotnie sobie tam leżą i leżą (oprócz plkiu .bin bo ja go zasysam) no i może byście zainstalowali sobie muła i skonfigurowali go. (jak ktoś chce to ja moge pomóc w konfiguracji i przesłać najnowszego muła [0.26b]w wersji instalacyjnej!!!!!PL[bo zwykle jest tylko w archiwum i to trzeba wypakować do dowolnego folderu])

artoor 14.02.2003 21:49

Cytat:

markof napisa***322;(a)
Spróbujcie z tego adresu http://www.cdrinfo.co.kr/ jest tu troche softu i wydaje mi sie żeby coś ściągnąć to trzeba być zalogowanym użytkownikiem, ale w tych kszaczkach trudno sie połapać(wyszukiwarka będzie na czarnym tle u góry, bodajrze czwarty wyraz od prawej). Jak wam się uda coś ściągnąć z tej stronki bez logowania to dajcie cynk.
Z góry dzięki.

No i qpa... niestety bez rejestracji ani rusz. A polapac sie w tych krzakach to jest kosmos... jak ktos to rozszyfruje to zachecam do podzielenia sie infem jak to zrobic ;)

Pozdrofko

TVC 14.02.2003 21:35

Jest na dc++ na hubie blantman.no-ip.com:1100 u opa blade poproscie to udostepni slot !

markof 14.02.2003 21:07

Spróbujcie z tego adresu http://www.cdrinfo.co.kr/ jest tu troche softu i wydaje mi sie żeby coś ściągnąć to trzeba być zalogowanym użytkownikiem, ale w tych kszaczkach trudno sie połapać(wyszukiwarka będzie na czarnym tle u góry, bodajrze czwarty wyraz od prawej). Jak wam się uda coś ściągnąć z tej stronki bez logowania to dajcie cynk.
Z góry dzięki.

ZbigNieff 14.02.2003 00:23

Ja sciaglem juz tego co lezal na filemirrors.com i kupa nie dziala!!
Lepiej nie sciagajcie tam brakuje troche plikow a po ich uzupelnieniu
w dalszym ciagu kupa!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00.