![]() |
Cytat:
|
Re: w sumie ...
Cytat:
Wiem ze jest bardziej lamerski!! ;p |
w sumie ...
w sumie w czym on jest lepszy od Nero :)
... |
Ja tak samo, wróciłem do WinOnCD 5.02 bo nie podobała mi się szata graficzna wersji nr 6. Muzy na szóstce nie wypalałem, wystarczyło mi to co przeczytałem na Forum w związku z problemami z CDAudio i "przeprosiłem" się z piątką.
|
a ja sciagnalem WinOnCD6 PE z eMule, wypalilem na plytke i...
... i tak uzywam WinOnCD 5 + SP3 ;) bo lepiej wypala CD-Audio :) |
Cytat:
Dobrego ssania Pozdro no i kurcze co ja mam z tym fantem zrobic? wywalam... TU NIE WAREZ - linki na priv Sid The Rat |
WinOnCD o ktorym wspomina Grzeniu dziala - bo mam go od niego
i sprawdzilem. Nie ma w nim nic - poza powloka graficzna, co by go jakos wyroznialo od wersji 5.02- 5.05. To co jest na kazie - to rzeczywiscie lipa, albo jakas gra ( 460MB). Nie sprawdzalem DIrect do nagrywania pakietowego- bo mnie nie interesowal. Dla posiadaczy Liteonow - brak jest poprawnego sterownika do modelu 48 i wyzej> Przy nagrywaniu audio - brak mozliwosci nagrywania CD-textu. Ewentualne pytania - na priv w profilu, bo na forum nie bywam ( no powiedzwy bywam b.rzadko) |
a może na GG się spotkamy????
Mój numer to: 4537146 |
ja bym poprosil o mula :)
Cytat:
jak mozna oczywiscie to oczekuje na dalsze instrukcjie: djviki@wp.pl pzdr |
to samo
Cytat:
|
Ale te pliki lezą sobie na mułku i tak samotnie sobie tam leżą i leżą (oprócz plkiu .bin bo ja go zasysam) no i może byście zainstalowali sobie muła i skonfigurowali go. (jak ktoś chce to ja moge pomóc w konfiguracji i przesłać najnowszego muła [0.26b]w wersji instalacyjnej!!!!!PL[bo zwykle jest tylko w archiwum i to trzeba wypakować do dowolnego folderu])
|
Cytat:
Pozdrofko |
Jest na dc++ na hubie blantman.no-ip.com:1100 u opa blade poproscie to udostepni slot !
|
Spróbujcie z tego adresu http://www.cdrinfo.co.kr/ jest tu troche softu i wydaje mi sie żeby coś ściągnąć to trzeba być zalogowanym użytkownikiem, ale w tych kszaczkach trudno sie połapać(wyszukiwarka będzie na czarnym tle u góry, bodajrze czwarty wyraz od prawej). Jak wam się uda coś ściągnąć z tej stronki bez logowania to dajcie cynk.
Z góry dzięki. |
Ja sciaglem juz tego co lezal na filemirrors.com i kupa nie dziala!!
Lepiej nie sciagajcie tam brakuje troche plikow a po ich uzupelnieniu w dalszym ciagu kupa!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |