![]() |
Command & Conquer: Generals - HEHE
Witam !
Jak zobaczyłem wymaganka to mi od razu przeszło !! System specs : Minimum: Windows 98/ME/2000/XP DirectX 8.1 Intel Pentium 1000 MHZ 128 MB RAM 1.2 GB Hard Disk Space 4X CD-ROM 64 MB GPU Recommended: Windows 98/ME/2000/XP DirectX 8.1 Intel Pentium 2000 MHZ >256 MB Ram 1.4 GB Hard Disk Space 8X CD-ROM 64 MB GPU :buu: :buu: :buu: wszystko ok tylko gdyby nie ten CPU @! |
moim zdaniem swiat gier schodzi na psy ((
producenci zaczynaja troszczyc sie tylko o bogatych, ktorzy maja CPU 2GHz i w gore |
a ja spróbuje w to zagrać :o :blee: ;) chociaż mam p3 667
|
Witam !
Taaa kurde jakby programisci pisali gry w taki sposób jak tworzy sie 64KB demka to by było git - a tak Przez to ze programista sie nie chce kodu skracac to potrzeba coraz szybszych cpu co by potrafiły przemielic ten zasmiecony kod ... Ale jakos musi koniungtura byc napedzana ... |
Ja zostaje przy Red Alercie 1 i mam w dupie takie napedzanie koniunktury ((
|
Cytat:
Pod koniec roku dojdziemy do procesorow 3GHz i 512 RAM, z grafika 128 MB. A nowy 3D Mark - widzieliscie - to cos mowi:) |
Cytat:
a tak prawde mowiac to co ja moge do swojego sprzetu jeszcze dodac ??? DDram 200mhz+nowe mobo przecierz to da malo a portfel wyczysci niczym tornado, na radka nowego tez niema sesu kasy wydawac, trzygigahercowy pentium tez poza zasiegiem :blee: nawet jak mi z nieba spadnie 10000 tys zl to i tak sie okarze ze za dwa miesiace wyjdzie jakies Quake 10 co bedzie wymagalo 3x tego co mam ^_^ a cena mojich czesci spadnie w dol o 300% niemowiac juz o tym ze teraz wchodza dopiero gry ktore wykorzystuja w pelni mozliwosci DX 8 a i tak chodza jak krowy po moczarach :D nie ma jaj zostaje przy moim PieCyku i grach z przed paru lat (tylko one mi plynnie chodza) :jezyk: |
Cytat:
|
A kiedy ma byc premiera tego calego C&C: Generals ???
|
wymagania C&C to jeszcze nic (i tak za duze (( )
poczekajcie na Dooma III :D :D :D wtedy w dupe wszyscy dostana :jezyk: |
Przecież to nidorzeczne żeby mieć każdą grę nową to trzeba by mieć super turbo extra maszynę z procesorem Intel Pentium 100,000,000 GHZ i Kartę grafiki: GeForce 100 Ti 200,000 MB DDE i kartę muzyczną: Sound Blaster 1000000000000 z super akceleratorem przyszłości i pamięc RAM: 2000000000000000009 TB na takim sprzęcie żadna dzisiejsza gra by niemiała prawa nie chodzić !!!^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D
|
Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
ale pocieszam sie, ze cos do grania zawsze sie znajdzie, np Robin Hood, ktory teraz ma wyjsc (a moze juz wyszedl). Cos w stylu Desperador, jesli ktos gral, albo w stylu Commandosow. Mysle, ze to pojdzie i na jakims starym Celeronie z 333MHz, a przyjemnie pograc na pewno sobie mozna. A nowe gry, no coz, w wiekszosci wypadkow wcale nie sa lepsze niz te stare. A ja na szczescie najbardziej lubie pinballe i moim jedynym problemem jest to, ze prawie ich nie ma (chociaz jak ostatnio zainstalowalem demo takiego jednego to chodzil mi chyba z 5 klatek na sekunde :o Inna sprawa, ze oprocz grafiki bylo tam zero grywalnosci. Tak wiec wrocilem do starego i absolutnie bezkonkurencyjnego Balls of Steel 8) ) |
Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
"Balls of Steel" - to brzmi jak tytuł jakiegoś filmu z serii XXX ;););) :) |
Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
to jest pinball :) i zaraz musze to sciagnac |
Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
... ostatnio widziałem ta giere u znajomego, i nie mogę powiedzieć, że zaobserwowałem jakiś brak płynności , przeskoki i inne bliżej nie określone zmiany na ekranie. A jego konfig to: AMD Duron 750, GF 2 Pro, 256 MB SDRAM. W prawdzie rozdziałka była 800x600, ale gra wyglądała naprawdę ładnie. Jeśli chodzi o detale - tego nie wiem, nie zwróciłem uwagi, ale na pewno nie były minimalne, ponieważ to jest osoba, która nie zagrałaby w grę przy takich ustawieniach. W końcu każdy ma jakieś tam gusta i wymagania :) Jak już będę miał grę u siebie, to sprawdzę, czy ma takie "okrutne" wymagania. 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:51. |