Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Walentynki i jak to spedza? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/walentynki-jak-spedza-16840/)

Ormianin 14.02.2003 09:01

Walentynki i jak to spedza?

Dzis rano tuz po obudzeniu wreczylem mojej kobiecie wielkie serce - poduszke (ladna zaiste)
wieczorem planuje swiece, kolacja (ona robi) i duzo czerwonego wina (mam kilka butelek) a potem sie zobaczy :)

pozdrawiam:)

Yahol 14.02.2003 09:11

A ja tam kupuje swojej, tulipana, na 8 marca :):P
Nie przemawiaja do mnie te amerykanske wynalazki.

PS: tak serio, to u nas w domu, dzien kobiet jest caly rok, sa pod ochrona, bo w mniejszosci.

tfu... oczywiscie WALENTYNKI:) tfu...

-Sid-The-Rat=> 14.02.2003 09:14

eeeh... facet...
ja mam w planach romantyczne stanie w kolejce do kochanego dziekanatu i dostawanie romantycznej czerwonej goraczki...

eh... a co wieczorem? eh... tez mam pare buteelk wina - ale chyba sie ogranicze - zeby starczylo na pozostale rownie piekne dni - bo walentynki to troche napuszone sztuczne swieto - ale czemu nie skorzystac?...

Druss 14.02.2003 10:26

Mi tez wisza walentynki, i tak spedze je na uczelni, a jestem zmuszony dzisiaj wieczorem isc na kolacje jakas do znajomych mojej dziewczyny bo ubzdurali sobie walentynkowa kolacje, masakra :D

+++LeWaP+++ 14.02.2003 10:27

Ilość załączników: 1
;)

Zetoxa 14.02.2003 10:31

... a ja tradycyjnie jak codzień zmienię kilka pieluch mojej kobiecie, dam papu i wykąpię na wieczór :* :* :*

lipek16 14.02.2003 12:05

Ja spędzam je w szkole jak na razie a jak wróce do domu to się okaże co będzie.:)

Pawel_k 14.02.2003 12:36

Ja tam bojkotuje walentynki - swieto bardziej plastikowe niz BigMac z McDonalda :P

Pedros 14.02.2003 12:44

Zjem razem z miłościami mego życia obiad, potem będą zabawy w zoo, sklep, w Chińczyka, w biuro podróży, średnia pracowicie będzie kreślić litery w książce na luty i rozwiązywać zadania, najmłodsza będzie udawać kowboja (wspominałem już kto będzie wierzchowcem?), potem będą występy z mikrofonem (interwizja - będzie przeważał repertuar ...Troje, Miś i Margolcia) (wspominałem kto będzie jurorem?), jakieś granie na keybordzie, dobranocka, najstarsza przygotuje kolację (m.in. mleczko i jogurcik ale też woskowe świece i takie tam... browarki), trzeba będzie wysuszyć łazienkę po zabawach w wannie, czytanie bajek na dobranoc (wspominałem kto będzie lektorem?), potem dla przyjemności rozwiążemy z najstarszą kilka bieżących problemów, mogą być znowy zabawy w wannie, ale już inne, kawka (ale nie "pedros") i pewnie następny browarek, dobra muzyka, dobry seks, acha, zapomniałem, że trzeba będzie pranie rozwiesić, no a potem może wreszcie rozwiążę wredny problem analityczno-programistyczny który trapi mnie od kilku dni, może jakiś wstęp na CDRForum po 24.00 (albo czat - mapsajm, brzuszki?).
Ot widzicie, dzień jak co dzień :D

Sprezyn 14.02.2003 14:41

Walę tynki hahahaha
Ja mam zamiar dzis byc okropny haha
jedna kobiete na bok a druga pod reke^_^
Uczcze to dziwne swieto, ze hoho:D

murt 14.02.2003 14:44

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
Walę tynki hahahaha

Bardzo ciekawe :D Jak taka osoba sie nazywa? Scianofil, tynkofil :D :D
Hehe widze Sprezyn ze dziasiaj nie tracisz czasu i zabierasz sie do roboty z kobitkami :)

mapsajm 14.02.2003 14:48

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
[...](albo czat - mapsajm, brzuszki?).
[...]

jak mnie kobieta wkurzy, to będę;)

Pedros 14.02.2003 15:26

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
jak mnie kobieta wkurzy, to będę;)
Heh, a kiedy kobiety nie wkurzają? Wtedy kiedy chcą nowe futerko ;)

Laser 14.02.2003 15:27

Witam !

Walentynki - :blee: :blee: :blee: :blee:

8 marca jakos ujdzie

Pedros 14.02.2003 15:29

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !
...
8 marca jakos ujdzie

Tak jest. ;) Równouprawnienie ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56.