![]() |
Walentynki i jak to spedza?
Dzis rano tuz po obudzeniu wreczylem mojej kobiecie wielkie serce - poduszke (ladna zaiste)
wieczorem planuje swiece, kolacja (ona robi) i duzo czerwonego wina (mam kilka butelek) a potem sie zobaczy :) pozdrawiam:) |
A ja tam kupuje swojej, tulipana, na 8 marca :):P
Nie przemawiaja do mnie te amerykanske wynalazki. PS: tak serio, to u nas w domu, dzien kobiet jest caly rok, sa pod ochrona, bo w mniejszosci. tfu... oczywiscie WALENTYNKI:) tfu... |
eeeh... facet...
ja mam w planach romantyczne stanie w kolejce do kochanego dziekanatu i dostawanie romantycznej czerwonej goraczki... eh... a co wieczorem? eh... tez mam pare buteelk wina - ale chyba sie ogranicze - zeby starczylo na pozostale rownie piekne dni - bo walentynki to troche napuszone sztuczne swieto - ale czemu nie skorzystac?... |
Mi tez wisza walentynki, i tak spedze je na uczelni, a jestem zmuszony dzisiaj wieczorem isc na kolacje jakas do znajomych mojej dziewczyny bo ubzdurali sobie walentynkowa kolacje, masakra :D
|
Ilość załączników: 1
;)
|
... a ja tradycyjnie jak codzień zmienię kilka pieluch mojej kobiecie, dam papu i wykąpię na wieczór :* :* :*
|
Ja spędzam je w szkole jak na razie a jak wróce do domu to się okaże co będzie.:)
|
Ja tam bojkotuje walentynki - swieto bardziej plastikowe niz BigMac z McDonalda :P
|
Zjem razem z miłościami mego życia obiad, potem będą zabawy w zoo, sklep, w Chińczyka, w biuro podróży, średnia pracowicie będzie kreślić litery w książce na luty i rozwiązywać zadania, najmłodsza będzie udawać kowboja (wspominałem już kto będzie wierzchowcem?), potem będą występy z mikrofonem (interwizja - będzie przeważał repertuar ...Troje, Miś i Margolcia) (wspominałem kto będzie jurorem?), jakieś granie na keybordzie, dobranocka, najstarsza przygotuje kolację (m.in. mleczko i jogurcik ale też woskowe świece i takie tam... browarki), trzeba będzie wysuszyć łazienkę po zabawach w wannie, czytanie bajek na dobranoc (wspominałem kto będzie lektorem?), potem dla przyjemności rozwiążemy z najstarszą kilka bieżących problemów, mogą być znowy zabawy w wannie, ale już inne, kawka (ale nie "pedros") i pewnie następny browarek, dobra muzyka, dobry seks, acha, zapomniałem, że trzeba będzie pranie rozwiesić, no a potem może wreszcie rozwiążę wredny problem analityczno-programistyczny który trapi mnie od kilku dni, może jakiś wstęp na CDRForum po 24.00 (albo czat - mapsajm, brzuszki?).
Ot widzicie, dzień jak co dzień :D |
Walę tynki hahahaha
Ja mam zamiar dzis byc okropny haha jedna kobiete na bok a druga pod reke^_^ Uczcze to dziwne swieto, ze hoho:D |
Cytat:
Hehe widze Sprezyn ze dziasiaj nie tracisz czasu i zabierasz sie do roboty z kobitkami :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Walentynki - :blee: :blee: :blee: :blee: 8 marca jakos ujdzie |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |