![]() |
Sprawdź czy nie jesteś uzależniony od....
|
25
|
Wlasnie sie testuje strasznie duzo tych testow :blee:
i okazalo sie ze zdobylem az 39 punktow czyki "Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line." :chytry: |
ja mam wynik 40 czyli: Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line.
|
Twój wynik: 29
Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line. Reszte wyników pomine - ale zadziwiajaco sie zgadzaja hmmmm - musze poczytac cos o tych testach |
58
|
41:glaszcze:
|
Witam!
18 i powiem ze calkiem mnie to ucieszylo :) |
29
|
69
|
73!.............
|
14!!!
|
42
|
Twój wynik: 28
Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line. LASER: Twój wynik to 69 ^_^ :D |
44 ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:41. |