![]() |
Radio internetowe
Jak jest u Was z radiem internetowym, dajmy na to w Winampie.
Czasem chciałbym sobie coś posłuchac ale sie dosłownie nie da, po minucie czasem trzech następuje zewanie sygnału i znów się buforuje. I tak naokragło. Czy można to jakoś poustawiać coby działało? Nawet stacja Zbignieffa ciągle się rwie. Pomóżcie. Jestem zdesperowany. PS. Tak wogóle to leżę w wyrku bo załapałem grypkę i chcialbym aby mi coś za uchem brzęczało ( oczywiście oprócz żony).^_^ ^_^ ^_^ |
u mnie tez kiepsko z radiem (modem) i przerywa i buforuje dlugo. Czekam na info.;)
|
dobry topic !
ja bym chetnie RADJOSTACJI posłuchał ..bo na zwykłym radyjku mi nie odbiera :) a nawiasem mówiąc nigdy sie w to nie bawiłem .. i niewiem co gdzie jak :) > |
a u mnie działa OK... zwłaszcza RMF www.rmf.fm/sluchaj
i niektóre zagraniczne ale najlepiej z ww słuchać jak rmfu |
mam to samo
|
rmf mi ladnie chodzi ale inne nie!
|
a moze sluchacie stacji o zbyt wysokim Bitrate jak na wasze lacza
sluchajcie stacji o mniejszym KBPS |
umnie nawet RMF przycina ...
ale to tylko modem ..przy wlaczonym eMule :) |
U mnie wmiarę ok, czasami mam problemy ze stacjami z USA, problem leży w łączach międzynarodowych, rozwiązaniem jest puszczenie tego przez proxy i to bez względu na łącze, bez tego tnie się nawet na 1Mbps.
|
U mnie i RMF i Cyberstacja chodzi ;p :jezyk: !!
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Sorry za jakość screenów, ale chciałem, żeby były lekkie.
|
Barzo Ci Bas dziękuję za pomoc ale...................
u Ciebie serwer proxy to numerek, u mnie to w3cache.****.pl i za żadne skarby po jego wprowadzeniu wpis nie chce pozostać. Jeśli wejdę do innych ustawień i powrócę do opcji internet to tam nic nie ma. Tak samo dzieje sie z ustawieniami wielkości bufora. Co jest grane? |
To czy to jest numer ip czy nazwa hosta nie ma znaczenia, poprostu po wpisaniu muisz nacisnąć enter(wszystkie zmainy w winampie tak zatwierdzasz) i wtedy on to zapamięta, miałem ten sam problem.
wpisujesz to tak jak u mnie czyli: w3cache.costam.pl:numer portu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:59. |