![]() |
Win'y
Jakiego Win'a polecacie do netu i cd-r??? Proszę o obiektywne opinie...
|
Do neta Linux
Do cdr Windows |
Witam !
Ja szczerze polecam 2k - przesiadłem sie po 3 latach z 98se i mówie Ci nie ma porównania ! Szczególnie w nagrywaniu płyt - na 98se komp pracował pełna para jak nagrywał 16x i ani raza wiecej a na 2k jade spokojnie 44x i jest git mocy starczy jeszcze na muzyczka www a nawet filmik i kopiowanie / nie przesadzam / Jesli jestes w sieci lokalnej to napewno przydadza sie ci zaawansowane funkcje jakie oferuje 2k. - jest ich troche ale da sie wszystko opanowac. Przeczytaj takze sobie ten topic jak jeszcze go nie odkryłes;) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=17432 Pozdrawiam;) |
Re: Win'y
Cytat:
|
Cytat:
Fajny windows ten Linux - oczywiscie żartuje;) |
Widze że masz Durona 800Mhz i 128MB ramu ...hmmm XP to bym nie polecał na taki sprzęt ...:cisza: ...no chyba ze dorzucisz ramu do 256MB.
Polecał bym ci Win Me albo cos profesionalnego jak Win 2000 ...:chytry: |
Polecam Windowsa Xp Pro z Sp1 (bez sp1 mojemu kumplowi nie chodził skaner)jest bardzo stabilny i nowoczesny. Szybko się włącza i jest prosty jak to na winde przystało;) Minusem jest to, że zajumje ok 1,3GB i ma dość duże wymagania jeżeli chodzi o RAM (do prawidłowej pracy 256MB).Można by znaleźć jeżcze wiele błędów, ale i tak jest to najlepsza moim zdaniem wersja windowsa. Pozatym jest spox 8-)
|
Sprzęcioch
Cytat:
|
Cytat:
Mama 550MHz i 256MB ramu i 2k śmiga ash miło - mozesz go spokojnie sprobowac odpalic na swoim sprzecie - XP jush nie tak bardzo ale ten system na 486 da sie zainstalowac;) |
Cytat:
|
Sprzęt nie najnowszy, ale szukam czegoś niezłego głównie do netu. To co??? Jechać 2k???
|
Cytat:
|
Ja polecam Win 2000!!
Chyba ze lubisz ladne kolorki to WinXP+SP1 ;p Ja osobiscie mam 2 systemy do cd-r Win98SE a do sieci WinXP+SP1 (moim zdaniem najlepsze rozwiazanie!) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:48. |