![]() |
Problem ze skopiowaniem
Mam pyatanko?
Mam trzy płyty z grami które zmieszczą się na jedną płytę,wszystkie są zabezpieczone. W jaki sposób można obejść zabezpieczenia tak aby można było skopiować wszystkie plik z tych płyt na dysk twardy a potem nagrać na jedną płytę? Z góry dzięki. |
Re: Problem ze skopiowaniem
Cytat:
możesz zrobić obrazy wszystkich płyt (np. za pomocą Alcohola lub CloneCD) i nagrać na CD-R jak normalną płytę z danymi. A jak będziesz chciał uruchomić grę to załadujesz odpowiedni obraz do emulatora CD-ROMa. Pozdrawiam |
To jest chyba jedyne rozwiązanie, zrób tak jak radził poprzednik, lub wypal 3 płytki (chyba że do gierek podorzucasz "ulepszacze" i wtedy możesz nagrywać normalnie)
|
O co chodzi z tymi "ulepszaczami"?
|
a tak poza tematem co to za gierki ...??? które mieszczą się trzy na jednym nośniku...???
...............pozdrawiam ;) |
Od takie małe menagerki piłkarskie
Ale co to za "ulepszacze"? |
Cytat:
|
Safe disc ale czym są te "ulepszacze"?
|
Cracki, człowieku, zwykłe cracki do gier
|
Co mam zrobić bo nawet jak chcę normalnie je skopiować to wyskakuje mi jakiś błąd, że nie może skopiować plików?
A tak wogóle to są jakieś programy do łączenia obrazów tzn. żeby z dwch zrobić jeden? I jeszcze jedno jaki jest najlepszy program który tworzy wirtualne napędy? |
Cytat:
|
A są jakieś programy do łączenia obrazów?
|
Pomóżcie mi te płyty są zabezpieczone przed kopiowaniem nawet jak zaznaczę je myszką i próbując kopiować na twardy to wyskakuje bląd że nie może skopiować jakiegoś pliku.
Co mam robić? I jak jest z tymi programami do łączenia obrazów? |
Spróbuj skopiować je przy pomocy CloneCD. Nie słyszałem o programach do łączenia obrazów płyt.
|
Mi chodzi oto aby wrzucić wszystkie plik jakie są na płytach na dysk twardy a one są zabezpieczone przed kopiowaniem i nie wiem jak to zrobić?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |