![]() |
LG nie takie złe
Pomimo pojawiających się często neagtywnych opinii o produktach spod zanku LG ostatnio zostałem mile zaskoczono działaniem Cd LG x 52. Płytę z Key2audio łyknął od razu i bez najmniejszych problemów. Nie było też żadnych kłpoptów z odtwarzaniem poszczególnych utworów. Jest to dla mnie tym dziwniejsze, że obsługujace to zabezpieczenie napedy DVD Asus E 616 i Toshiba SD-M1712 czytać tak zabezpioeczoną płytę czytały, ale nie chciały odtowrzyć za nic. Media Player od razu wyrzucał jakiś błąd. A tyle ludzi narzeka na LG.
Pozdrawiam |
Bo z LG to jest tak samo jak z samochodami Daewoo. Nikt ich nie lubi, bo jak tu lubić Daewoo, ale mój znajomy taksówkarz (jednocześnie mechanik po studiach) choć sam naśmiewa się ze swojej Nubiry, poproszony o rzetelną opinię - przyznaje, że od czterech lat dobrze mu służy jako taksówka. Zadnych nieuzasadnionych awarii, niespodzianek, zużywa się równomiernie...
|
LG rulez 8) :spoko:
|
Trafił ci się model z edycji --> NO SUPRISE EDITION ...;)
|
to ja chyba tez mam ten model :)
|
A jak czyta normalne płytki (też tak dobrze ?)(mój lg ma najwieksze problemy z tłoczonymi):D
Mnie już do LG chyba nic nie przekona! Nie ma to jak Lite-On! LG :boks: Lite-On |
Cytat:
Tylko kilkanaście audio w nim było z tłoczonych - problemów nie było, jedną taką porysowaną zczytał bardzo ładnie. |
jestem bardzo szczesliwym posiadaczem nagrywareczki lg 32x podkrexonej dzieki informacji Harrego Torun na 40x (z udma i innymi bajerami) - nagrywa wszystko git, jako cdrom tez czasem sluzy, nagrala 1.5k plyt - z czego byly partie po 80-100 nagrywane ciagiem (cd reklamowe) - i tylko 7 plyt do mnie wrocilo (verby crystal - blee!)
dvd lg 16x - dziala :) edit - na 40x... tak to jest jak sie pisze posty o 5 rano po nieprzespanym dniu i nocy... przepraszam za zamieszanie... |
col 6 model lg.....
Co 6 model z prędkością razy 52 idzie do śmieci pytalem się w szczecinie w 3 serwisach co najczęściej wymianiają w ty 3 zawsze ta sama odpowiedź co 6 model lg z prędkością razy 52 jesr reklamowany z powodu usterek moj znajomy stawiający serwery i stacjonarne firmom mowi to samo co 5 lub 6 model lg razy 52 reklamacja
|
Nigdy nie twierdzilem i nie twierdze, ze jakis sprzet jast lepszy-gorszy od innego. Tylko 30% jakosci nagrania zalezy od sprzetu i programu, reszta to sa umiejetnosci i doswiadczenie nagrywajacego, dostrojenie kompa, uzywanie dobrych plytek.
I najwazniejsze - przy nagrywaniu trzeba myslec, nic nie dzieje sie samo. Sam uzywam i LG i LiteOna i uwazam, ze ani jedna ani druga nie jest zla, a wrecz przeciwnie obie sa bardzo dobre. I na koniec taka moja osobista uwaga; jezeli komus nie pasuje LG, to po co go kupuje? Nie lepiej kupic Teaca albo Yamahe, przynajmniej glupio by bylo napisac takiemu klijentowi: Yamaha tego nie robi! jest do d...y! Wszystkie nagrywarki sa OK! to raczey userzy sa........:) |
Ja używam.......
Ja używam do spawania philipsa ktory jest z niemiec i ani jednej plytki mi nie skopal to wszystko zależy od umiejętności palącego np jak mam model plytki no name razy 48 dającą się palić w/g producenta jej palę razy 24 audio palę razy 8 a kilka razy 16 palilem audio uważam że starsze modele philipsa są z zonkami i chyba to że w polsce zostaly zakupione ma wplyw bo ten moj nic nie wywalil nie robi zonkow lg liteon są dobre i wszystko zależy od gustu i opini obiegowych jedna osoba powie że lg zle potem druga i kręci się kolo zlych opini o danej firmie
|
Memorando - WIELKA prosba - zacznij stosowac ZDANIA, PRZECINKI i KROPKI. Zaczynam sie wstydzic ze tez jestem ze Szczecina.........
Pozdro PS: Mam juz druga wypalare LG i jestem bardzo zadowolony, ale porownanie lg do daewoo mi sie bardzo nie podoba :( |
Cytat:
|
Poczekaj aż Ci pierwszą płytkę rozwali. Zmienisz szybko zdanie. 8)
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43. |