![]() |
Wybrałem LiteOna.
Kupiłem nagrywarkę LiteOn 52x24x52. (Po wysłuchaniu porad kolegów na forum). Jak narazie jestem zadowolony i myślę że będę ale od sprzedawcy usłyszałem że liteony mają problem z czarnymi płytami (dobrymi do płyt audio). I czasami może wystąpić problem odczytu płyt CDRW nagranych właśnie w liteonie w innych napędach.
Chciałbym się dowiedzieć czy to prawda. ps I tak jestem zadowlony z zakupu, dzięki wszystkim kturzy pomogli mi w wyborze. Wcześniej miałem dylemat TDK, TEAC a może coś innego. |
Mam LiteOn 32x12x40 i nie mam problemów z nagrywarką i Black'ami.
Nagrywałem na esperanza i datex. Nie było żadnych problemów. Tylko pamiętaj : muzyka = nagrywać wolno + DAO Pozdrawiam |
Pierwszy raz slysze. W sklepach mowia np. za Litki sa bardzo kruche, bo wola sprzedawac LG.
|
moze sprzedawca myslal o winylowych bo tylko takich
litek nie pali:P To oczywiscie jakas informacja wyssana z palca^_^ Milego uzytkowania i pamietaj, ze wiekszosc problemow ze sprzetem wynika z niewiedzy uzytkownika8) |
Sprzedawca był fanatykiem LG ...:cisza:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Wybrałem LiteOna.
Cytat:
|
I bardzo dobrze zrobiłes że wybrałeś LiteOna.!!!
LG to chłam. |
Cytat:
|
Re: Wybrałem LiteOna.
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:o...nie wiem dlaczego twierdzicie ze LG to bubel.Zlozylem kumplowi komputer i wlozylem do niego wlasnie LG 48x(sam kcialem zobaczyc co ten sprzet jest warty:>),chodzi super.Sam mam Lite-On 48246s i nie ma zadnych problemow z RW,co do czarnych plytek to faktycznie sie u mnie kijowo czytaja(WSES c1>1000,dodam ze palilem na nich filmy a nie muze ,i to dosc szybko bo 24x),dlatego odczytuje je na moim DVD :D
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:21. |