Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie czytacie książki (czy ja jestem inny)?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-czytacie-ksiazki-czy-ja-jestem-inny-18553/)

paja 15.03.2003 16:20

Gdzie czytacie książki (czy ja jestem inny)??

Witam mam mam pewne pytanie
GDZIE CZYTACIE KSIĄŻKI ??? ||
Może to dziwne ale ja czytam je na klopie :blee: bo tam mi najwygodnijej oczywiście :czas: goni więc czytam także u siebie w pokoju bo przecież by nie siedział tyle kiblu a i tak jestem tam długo CZY TO DZIWNE ??? Ups.. rozpisałem się :zawstydz: :) daję ankietę (moja pierwsza mam nadzieję że mi się uda)

:piwo: :3msie:

Pawel_k 15.03.2003 16:38

Glowie w pokoju, ew w srodkach komunukacji publicznej :cool:

Gorzala 15.03.2003 16:42

Re: Gdzie czytacie książki (czy ja jestem inny)??

Cytat:

paja napisa***322;(a)
Witam mam mam pewne pytanie
GDZIE CZYTACIE KSIĄŻKI ??? ||
Może to dziwne ale ja czytam je na klopie :blee: bo tam mi najwygodnijej oczywiście :czas: goni więc czytam także u siebie w pokoju bo przecież by nie siedział tyle kiblu a i tak jestem tam długo CZY TO DZIWNE ??? Ups.. rozpisałem się :zawstydz: :) daję ankietę (moja pierwsza mam nadzieję że mi się uda)

:piwo: :3msie:

Ja tez w "przybytku dobrej nadziei", moze czesciej gazety, niz ksiazki. Nie ma jak zajmujaca lektura w ciasnym pomieszczeniu... :fiu:

ZbigNieff 15.03.2003 16:47

Ja tam nie czytam... brakuje mi dnia na to zeby sie wylac a co tu
mowa o czytaniu...

eloise 15.03.2003 16:49

ja czytam namiętnie w dordze do pracy, a dokładniej w pociągu

obecnie czytam to, co polecali mi ludzie z owego forum (gdzieś w archwium jest mój topic na ten temat)

kizio 15.03.2003 17:06

Ja czytam przeważnie w moim pokoju! Ale czasami zdarzy mi się poczytać w ubikacji! Własnie się zabieram za czytanie książki Po prostu HTML 4 wydanie II!! będę czytał u mnie w pokóju!

Yahol 15.03.2003 18:00

Do czytania to ja musze miec warunki.
W pokoju, dobre tylne oswietlenie, kawa, tonic, paluszki, dobra muzyczka w tle (najczesciej elektronika: Schultze, Tangerine, Oldfield) czytam szybko, z koniecznosci, duzo jest do przeczytania:)
srednio 2 do 3 ksiazek tygodniowo.
Dla relaksu, czytam: fantastyke, fantazy, historyczne.
Ostatnio biografie Ryszarda 3 -Paula Murraya Kendalla. Cymes.

RoX97 15.03.2003 18:23

Ehm.. ja w kibleku.... ksiazki, gazety... to takie moje miejsce madytacji :jezyk:
Hmm.. tam chyba najlepsze pomysly przychodza mi do glowy :chytry:
Ogolnie kilelek rULezZ :)

Gorzala 15.03.2003 18:30

Cytat:

RoX97 napisa***322;(a)
Ehm.. ja w kibleku.... ksiazki, gazety... to takie moje miejsce madytacji :jezyk:
Hmm.. tam chyba najlepsze pomysly przychodza mi do glowy :chytry:
Ogolnie kilelek rULezZ :)

Dokladnie. Tak jak brzmial tekst pewnej piosenki: "Gdy siedze sobie w kiblu, spuszczone gacie mam, zamykam sobie wtedy oczy, obmyslam nowy plan..." :P

NBA6 15.03.2003 18:44

jasne że w pokoju. Co ma mi śmierdzieć pod nosem

Laser 15.03.2003 18:55

Witam !

Hmm na kibelku nie czytam bo do kibelka ide sie "odstresowac" i zapomniec o rzeczwistości - a jak czytam to zazwyczaj literature szkolna i mi to wystarcza - do kibelka ide i o niej zapominam !

Czytam najczesciej w pokoju na fotelu lub w wyrku ....;)

camfo 15.03.2003 19:16

Zwykle w pokoju, ale na kibelku czasem się zdarzy:D

/||\aster 15.03.2003 19:34

Nie czytam ksiazek dla przyjemnosci to dla mnie kara :P, szczegolnie gdy jeszcze musze czytac pseudo lektory.

Sniper 15.03.2003 20:26

Najczesciej w klopie - cisza, spokój, szum wody warczy pralka super atmosfera aby sie skupic ;)

paja 15.03.2003 20:56

No kamień spadł mi z serca nie jestem sam (Jeżeli chodzi o mjejsce w którym czytam) ^_^
Pewien czas temu też nie lubiałem czytać,ale gdy zaczołem sobie dla rozrywki czytać Gwiezdne wojny to mnie wciągneło czytałem kolejne części i kolejne ale i tak nie lubię LEKTUR wieją nudą.
Powoli zauważam że czytam szybciej (trening czyni mistrza) :)

wiem że słowo czytać się powtarza ale co innego miałem napisać:fiu:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18.