![]() |
Gdzie czytacie książki (czy ja jestem inny)??
Witam mam mam pewne pytanie
GDZIE CZYTACIE KSIĄŻKI ??? || Może to dziwne ale ja czytam je na klopie :blee: bo tam mi najwygodnijej oczywiście :czas: goni więc czytam także u siebie w pokoju bo przecież by nie siedział tyle kiblu a i tak jestem tam długo CZY TO DZIWNE ??? Ups.. rozpisałem się :zawstydz: :) daję ankietę (moja pierwsza mam nadzieję że mi się uda) :piwo: :3msie: |
Glowie w pokoju, ew w srodkach komunukacji publicznej :cool:
|
Re: Gdzie czytacie książki (czy ja jestem inny)??
Cytat:
|
Ja tam nie czytam... brakuje mi dnia na to zeby sie wylac a co tu
mowa o czytaniu... |
ja czytam namiętnie w dordze do pracy, a dokładniej w pociągu
obecnie czytam to, co polecali mi ludzie z owego forum (gdzieś w archwium jest mój topic na ten temat) |
Ja czytam przeważnie w moim pokoju! Ale czasami zdarzy mi się poczytać w ubikacji! Własnie się zabieram za czytanie książki Po prostu HTML 4 wydanie II!! będę czytał u mnie w pokóju!
|
Do czytania to ja musze miec warunki.
W pokoju, dobre tylne oswietlenie, kawa, tonic, paluszki, dobra muzyczka w tle (najczesciej elektronika: Schultze, Tangerine, Oldfield) czytam szybko, z koniecznosci, duzo jest do przeczytania:) srednio 2 do 3 ksiazek tygodniowo. Dla relaksu, czytam: fantastyke, fantazy, historyczne. Ostatnio biografie Ryszarda 3 -Paula Murraya Kendalla. Cymes. |
Ehm.. ja w kibleku.... ksiazki, gazety... to takie moje miejsce madytacji :jezyk:
Hmm.. tam chyba najlepsze pomysly przychodza mi do glowy :chytry: Ogolnie kilelek rULezZ :) |
Cytat:
|
jasne że w pokoju. Co ma mi śmierdzieć pod nosem
|
Witam !
Hmm na kibelku nie czytam bo do kibelka ide sie "odstresowac" i zapomniec o rzeczwistości - a jak czytam to zazwyczaj literature szkolna i mi to wystarcza - do kibelka ide i o niej zapominam ! Czytam najczesciej w pokoju na fotelu lub w wyrku ....;) |
Zwykle w pokoju, ale na kibelku czasem się zdarzy:D
|
Nie czytam ksiazek dla przyjemnosci to dla mnie kara :P, szczegolnie gdy jeszcze musze czytac pseudo lektory.
|
Najczesciej w klopie - cisza, spokój, szum wody warczy pralka super atmosfera aby sie skupic ;)
|
No kamień spadł mi z serca nie jestem sam (Jeżeli chodzi o mjejsce w którym czytam) ^_^
Pewien czas temu też nie lubiałem czytać,ale gdy zaczołem sobie dla rozrywki czytać Gwiezdne wojny to mnie wciągneło czytałem kolejne części i kolejne ale i tak nie lubię LEKTUR wieją nudą. Powoli zauważam że czytam szybciej (trening czyni mistrza) :) wiem że słowo czytać się powtarza ale co innego miałem napisać:fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:18. |