![]() |
jak pokazac szybkosc nagrywania w Nero...
...wiem ze juz bylo, nawet calkiem niedawno, ale nie moge teraz znalesc. chodzi mi o wyswietlania szybkosci nagrywania podczas nagrywania kompaktu.
dzieki shuma02 |
|
dziekuje.
|
siemka!
a gdzie to sie powinno wogole pojawic ??? bo ja jakos tego nie widze, a w rejestrze juz mam ustawione moze ktos screena wrzucic albo napisac ;) |
Cytat:
Pojawia sie dokladnie wtym samym miescu co napis z jaka predkoscia bedziesz nagrywal tyle ze pokazuje na biezaco aktualna predkosc. |
Ilość załączników: 1
Tylko nie mam co nagrac zeby zademonstrowac.;)
|
spox, dzieki ;)
zwroce uwage na to miejsce jak tylko cos bede wypalac :) |
Ja jeszcze dodam ze u mnie zaczelo to dzialac dopiero po zainstalowaniu najnowszego nero. Na starszym ktory dostalem z nagrywarka ta opcja ciagle sie wylaczala (sam nero zmienial w rejestrze z 1 na 0).
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
Cytat:
"ShowSingleRecorderSpeed". No i nie ma co zmieniać. :buu: Mam orginalne oprogramowanie Nero 5.5.8.17, aktualizowane do 5.5.10.20. (na wcześniejszym też nie było) Poza tym Win 98 SE, Yamahę CRW-F1 (podpięta na Secondary Master), CD Samsung x48, Procesor AMD 550 MHz, Płyta DFI, RAM 96 Mb, Zainstalowane Ultra DMA i Force Apsi. Pozdrawiam :) |
Mozesz dopisac samemu ten klucz jak go nie ma. Lub wczytaj ten plik (w zalaczniku) i po sprawie :)
|
rzeczywiście działa
na wersji 5.5.10.15 |
Nie ma nic za darmo. U mnie (LG 8240) znikaja wtedy niektore szybkosci nagrywania do ustawienia w Nero. Jak pokazuje rzeczywista szybkosc, (1 w rejestrze) - nie ma 16x. Po wpisaniu 0 wraca.???
|
WITAM :)
Cytat:
Mam jeszcze pytanie: przy mojej kofiguracji komputera: Cytat:
Jeżeli się uruchomi to pokazuje dziwne komunikaty (jest tylko opcja OK i restart) Ewentualnie jeżeli już się wgra przy uruchomieniu np Worda wyskakuje także jakiś komunikat (po wciśnięciu OK program oczywiście się też zamyka) Oba podpiete są do płyty taśmą 80 żyłową. Z góry przepraszam, że pytanie zadaje wtym poście :( Proszę o sugestie :buu: Pozdrawiam :) :) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |