![]() |
\| |/aster /| |\aster ????
Ilość załączników: 1
1.
|
Ilość załączników: 1
2.Czyzby Master zalozyl nowe konto? Niby sie nr GG zgadza ale dni urodzenia?! Podejrzana sprawa.
|
Co Wy z tym śledzeniem. W FBI się bawicie:P czy jak?
|
Cytat:
|
o jakies podejrzenia, niedomowienia ? to cos dla mnie :chytry: || :)
|
Nie chce mi sie snoc wywyodow i domyslow kto to jest, ale jestem pewnien jednego ktos sobie robi tutaj jaja...
Moze niech \||/aster sie na ten temat wypowie, co do numeru gadu gadu to rownie dobrze ja sobie moge wpisac numer od sida. |
No właśnie Master ciekawe kto następny w kolejce? ((
|
zdaje sie ze mamy tutaj "prawidlowosc helpmana" :P tzn. user tworzy sobie drugie konto aby zastartowac na nowo na forum :D
dotychczas poza wiadomym userem (tzw. precedensem :P) prawdilowosc zaczela niedawno dotyczyc takze Yahola ;) widac przeszla teraz na /||\aster'a :fiu: kto bedzie nastepny, niewiadomo.... :P :cisza: :cisza: :cisza: |
Ja się przyznam że mam 2 konto :o :o !! Założyłem je po moim poście dot. Moderatorów! Niektórzy go jeszcze pamiętają! Ale nieużywałem 2 konta !! Więc dalej sobie jest pod nazwą Linux!! Proszę moderatorów/adminów* (*niepotrzebne skreślić) o wykasowanie konta Linux! Jak chceciejakieś potwierdzenie do prześle na priv hasło!
|
.....istne Archiwum X
|
double members ...
|
Proponuje jeszcze:
/PL\aster /FLAM\aster oraz: INCOGUTO |
Cytat:
|
moim zdaniem powinni tutaj zainterweniowac moderatorzy
jakby nie patrzec to podszywanie/proby podszywania sie pod inne osoby jest niezgodne z prawem ;) takiemu delikwentowi ban i koniec :P |
poslalem priv do wersji \||/ - zobaczymy jaka bedzie odpowiedz - i poprosilem barteza o przejzenie logow - moze to ktos z naszych starych bywalcow - ciekwae co mu zrobimy za te mala prowokacje...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:34. |