![]() |
Emulacja - jaki emu, pytania itp...
Poszukuje dzialajacego emulatora playstation dla mlodszego brata zgralem mu pare jakis psemu itp ale brakuje kilku pliczkow np scph1000.bin; scph1001.bin;
scph5000.bin; scph5500.bin dtlh3000.bin mlody ma bleema ale nie dziala mu na kompie ma celerona 433 i jakas badziewna plyte oraz cdroma LG x40 Jesli ktos ma te pliczki lub wie co mam mu zrobic na tym kompie to bede wdzieczny za wszelkie podopwiedzi gdyby jakies pliczki to slijcie na adres bartek@majonez.prv.pl z gory wielkie dzieki :) |
Chyba nie mam tych plikow, ale jako emulator polecam Virtual Game Station.
|
jesli szukasz emulatora PSX to pełne wersje z serialami możesz sciągnać ze strony mek.prv.pl nazwa strony mek.site
|
thnx
|
jaki emulator do psx/psx2/x-box?
Czesc
Szukam jakiegos emulatora do w/w konsol. Prosze o linki z tymi emulaotrami. |
Re: jaki emulator do psx/psx2/x-box?
Ilość załączników: 1
Cytat:
Rozpakuj (winrar v3.0) sobie katatlog i poszukaj czegoś dla siebie. Acha, do PS2 i X-Box'a jeszcze nie widziałem emulatorów. A co do PSX'a, polecam emulator epsxemu (v152). |
... no własnie emulatory PSX2 i X-Box ?
jestem zainteresowany .. jakby ktoś coś miał .. to najlepiej na forum albo sayan_ssj@interia.pl |
Ja z osla sciagnolem chyba z 8 emu do tych konsol, dziwilem sie czemu nie dzialaja. Zapytalem sie na isonews i powiedzieli mi ze nie ma emu do tych konsol, a i sciagnolem emu ktory byl back doorem :)
|
a jaki emulator Dreamcast ?
i skąd ... |
Emulator PSX1 i 2 - skąd wziąć? Help.
Czy ktoś wie skąd mogę wziąć emulatory do playstation 1 i/lub 2
Proszę o jakieś linki. Oczywiście chodzi o działające w 100%.;p |
|
Wiesz co, miałem już w cholere tych emulatorów ale żaden nie działał w nawet w 99% :(
Ale dzięki.:) |
jak miałem bleema kiedyś to działał całkiem dobrze
fajne są emulatory i działają lepiej niż psx-a ... emulatory n64 |
Kiedyś ściągnąłem sobie (jak Ci powiem z jakiej strony to mnie zaraz wywalą, ale chyba wiesz o jakiej mówie:) ) emulator do psx2, ale nie miałem okazji sprawdzić.
|
NIEMA DZIAŁAJĄCEGO EMULATORA DO PSX 2.
było to już kiedyś wałkowane. a co do PSX to najlepszy podobno ePSXemu jak ktoś chce to podesle na maila. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |