![]() |
Sam pomys***322; kolesia a***380; tak g***322;upi nie jest, ale jego forma jak dla mnie tragiczna.. Przecie***380; na podstawie samej stylistyki i gramatyki wypowiedzi mo***380;na stwierdzi***263;, ***380;e nie mamy do czynienia z osob***261; powa***380;n***261; i godn***261; zaufania..
|
znajdzie frajera na sto procent. są ludzie, którzy jak usłyszą o 500 zł to im zaćma na oczy i mózg pada. :kasa:
gość działa na zasadzie statystyki tak jak spam. znam gościa, który wygląda jak wampir z Transylwanii i ma nawet ksywkę Drakula, jak go najdzie ochota to zagaduje w ciągu dnia do jak największej liczby kobiet (kilkadziesiąt i więcej) oczywiście wybiera takie, które z doświadczenia są typami odpowiednimi i nie ma siły, aby mu się coś nie przyjęło, czasami nawet szybko :taktak: :D statystyka działa :spoko: |
Cytat:
|
Niezły koleś, ale może ktoś się skusił :D :haha:
|
Cytat:
dziwni są ludzi, którzy dają się na to nabrać... |
ciekawe ilu frajer***243;w posz***322;o na tak***261; wsp***243;***322;prac***281;?
bo jak znam ***380;ycie to kilka os***243;b mu te dane udost***281;pni***322;o |
prosze, powiedz ze to zart :D
myslalem, ze wszyscy idoci juz sa w sejmie, a tu jednk na allegro tez :rotfl: |
to dziecko neostrady albo jest tak glupie albo tak beszczelne ze wysyla takie prosby, ciekawe co by powiedzial taki np kulczyk na email tresci "zrobimy super biznes tylko podaj mi kod do sejfu zapakuj do niego 2mln zl zostaw drzwi otwarte i idz spac" ||
|
Cytat:
|
Heh... Sk***261;d si***281; bior***261; tacy "dziwni" ludzie :|
|
omg nie moge
zglosilbym sprawe do allegro i na policje bo koles ewidentnie chce wyludzic konto :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
buahahuabauhauaauabua
Pad***322;em ... xD LOL nie wiem skad sie tacy idioci biora ....haslo do maila i moze jeszcze na konta w banku ehh ... :/ |
A ja dosta***322;em dzi***347; takiego maila z pr***243;b***261; wypo***380;yczenia mojego konta niby to za zgod***261; allegro...
PS no i po chwili widz***281;, ze go***347;***263; ma ju***380; zablokowane konto ;) Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |