![]() |
Cytat:
Na przyszlosc pamietajcie ze jestem ThanatoS. Zamykam topic bo znowu nie na temat sie pisze, a i sam temacik nie ciekawy w stylu "Ktora kura jest lepsza?" |
Cytat:
A i tak wiadomo o kogo chodzi |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
A gdzie miejsce dla supermoderatorów.
Jest taki jeden, dobrze, że żadko bywa na tym forum ale jak już zabierze głos w dyskusji to (za przeproszeniem) żygać się chce. Dziwię się moderatorom, że go tolerują. A chamstwo należy zwalczać godnością i kulturą osobistą. 8) |
Cytat:
Własnie sek w tym ze trafiłes w 10 ;) Dla mnie to kolejny post z cyklu Up Up Your Score and podliż sie władzy;) Ok looz :peace: :peace: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Wywalcie ten post to nie ma sensu ..../ IMHO ? |
Niech zyje rewolucja!!!!!!!!!!!!!
Precz z wazeliniarzami! |
powod niewazny - ale zdjecie tego fendera przypomnialo mi chwile gdy decydowalem - brac floyd Rosa czy nie... i wzialem clasic...
moja gitara jest identyczna poza tym ze ma prosta wajche a nie kanciasta - i singla zamiast bridge-humbuckera |
Co to miało być - ankieta dla wazeliniarzy.:)
|
odpowiem cytatem z nieśmiertelnej "sexmisji"
nie istnieje !!! |
Re: Najlepszy Moderator
Cytat:
ThonatoS ??? Wow, takiego jeszcze tutaj nie widziałem. Który dział moderuje? ;) :) Oj Kraluk, teraz to podpadłeś ThanatoS'owi. Niechciałbym być na Twoim miejscu ;p :) A tak na marginesie, ta ankieta nie ma sensu, nawet pytanie w niej zawarte jest źle sformułowane. |
plaga jakaś na te ankiety?? co jedna to gorsza. a może ja niedoczytałem regulaminu forum gdzie pisze [przepraszam jest napisane], żeby umieszczać ankiety conajmniej raz na załóżmy tydzień. temat nieważny, byle by norme wyrobić...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:53. |