![]() |
wulgaryzm?
ostatnio boję się pisać, by mnie nie zbananowali, więc luzacko się pytam:
czy penis jest wyrazem powszechnie uważanym za obraźliwy albo wulgaryzmem? |
penis nie ,ale za to za takie buuuuuuuuuu - bana można dostac bez prawa do chrześcijańskiego pochówku:buu:
tak przy okazji -ta mordka powyżzej jest opisana jako buuu |
Teoretycznie penis nie jest wulgaryzmem aczkolwiek zdarzają się wulgarne penisy :D radzę zastąpić to słowo na które niektórzy reagują rumieńcem czymś bardziej subtelnym np: siusiaczek lub ptaszek:D
Profesor Lew Jacoob (Lew to taki większy kot) |
wedlug mnie to nie jest wulgarne slowo :P
|
Re: wulgaryzm?
Cytat:
Ale gdyby ktoś do Ciebie Mapsajm, zwrócił się: "Ty penisie", odebrałbyś to jako wulgaryzm czy komplement, a może jeszcze inaczej ? |
odebrałbym to jako stwierdzenie faktu. jestem penisem i się tego nie wstydzę. wolę, by mówiono do mnie "ty penisie", niż "ty wargo sromowa mniejsza".
|
:D :D :D ^_^ ^_^ ^_^ a co byś powiedział na łechtaczkę bo to ładnie brzmi ^_^ ^_^ ^_^
|
Cytat:
"ty penisie" - natomiast ten zwrot, osobiście uważam za wulgarny, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. |
podobno z łechtaczką to trzeba się zaprzyjaźnić...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
widac wypowiadaja sie najblizsi znajomi lechtaczki - wrecz przyjaciele ^_^ ^_^ ;p
|
Widze ze idiotyczne ankiety nadal w modzie...
PS Tak teraz sobie pomyslalem - skoro jestesmy przy ankiecie - moze male glosowanie kto jest za odwolaniem danego moderatora a kto pozytywnie ocenia jego prace. To daloby miarodajne wyniki. Obawiam sie tylko czy kazdy potrafilby sie z tymi wynikami pogodzic? |
hehe - zakladaj ankiete - ustaw zeby mozna bylo dac kilka odpowiedzi i jedziemy z tym koksem :)
wynikow spodziewam sie przeroznych :):):):chytry: |
Re: wulgaryzm?
Cytat:
Na pewno jest obraźliwy. Jakby komuś brakowało argumentów i użył by tego słowa w stosunku do Ciebie raczej nie byłbyś zadowolony. Ja jestem trochę delikatniejszy i mówię do kolesia członeczku i wtedy się nie obraża. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17. |