![]() |
Re: Re: wulgaryzm?
Cytat:
|
prof Miodek wie co mowi...
dobry cyc to ladny cyc... a penis nie musi byc ladny byleby byl sprawny |
Wg mnie penis nie jest wulgaryzmem - jezeli ktoś twierdzi inaczej to cyc tez powinien byc bądz wagina - a to pisząc za prof. Miodkiem nie jest ani brzydkie słowo ani wulgaryzm.
|
Cytat:
|
Ja uwazam ze nie jest to wulgarne slowo!!
P.S. W ankiecie brakuje opcji "Nie wiem" :D:D:D |
Witam !
Hmm przypomniał mi sie tak mimo woli;) jeden text z Kilera: : - "Jak jeździsz ty PENISIE !!" - "Penisie ?? Chyba głupia C*PO" !! Albo cos w tym stylu - czy tak czy siak: Językoznawstwo penis penis (łc.) 1. zool. narząd kopulacyjny i odprowadzający mocz występujący u samców ssaków. 2. anat. członek męski, prącie. Hasło opracowano na podstawie ***8222;Słownika Wyrazów Obcych***8221; Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001 ;p ;) |
Cytat:
jak to szło? ....i do tańca i różańca tak z wieczora jak i z rańca... |
forum się nam robi cokolwiek ... ginekologiczne, no i dobra :cool: 8-) :jem:
|
Cytat:
|
Według mnie to nie jest wulgaryzm...
|
dzienki - w tym serwisie byla jedna BARDZO wazna informacja - ze antykwariat na Siennej jeszcze zyje :) wiem juz gdzie wykonam (chwiejne) kroki w poniedzialek po laborkach - bede mial komplet :)
|
Sid może tu http://www.serwis-komiksowy.pl/html_dzialy/d_gielda.php znajdziesz brakujące numery Kajka i Kokosza
|
Cytat:
a z Kajka i Kokosza podoba mi się: "Pora udzielić piastunowi pierwszej, poważnej nagany" "Odkąd pirat Olaf przeszedł na emeryturę zajmuje się jasnowidzeniem, jednakże do powyższego potrzebuje pewnego rekwizytu" (dla tych co nie znają komiksu wyjaśnienie - ów rekwizyt to beczka browaru he, he, he) echhhh szkoda, że nie ma kontynuacji przygód tych "dzielnych wojów Mirmiła" |
wiem wiem - mam wszystkie poza druga czescia zlotego pucharu... (ktos mi zakosil..) i nie wiem skad go wziac teraz
'Teraz, dla podkreślenia wagi tych slśw Siłacz udezy pięścią w stół' |
Cytat:
...hehe... ...a tak w ogole buahaha pochdzi z komiksu KAJKO I KOKOSZ (Mr. SID)... ...:P ^_^ :fiu: ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |