![]() |
GetRight 5.0 PL
Nareszczie jest wersja Polska
|
A ja wolę FlashGet...;)
|
Cytat:
|
Cytat:
używałem Getright'a 5.0 przez jakiś tydzień i nie jestem zadowolony, od wczoraj korzystam z FlashGet'a i jestem o wiele bardziej zadowolony, ale i tak najlepszy (jak dla mnie) jest Downoload Mage, ale mam nadzieję, że zmienię zdanie na korzyść FlashGet'a. Pozdrowionka:) |
Cytat:
|
I Get i Flash są bardzo dobre. Ja wolę Get-a.
|
Witam!
no to ja tez cos dopowiem od siebie... to, ze taki menadzer scaiganie jest niezbedny to nie podlega watpliwosci... a teraz do rzeczy - uzywalem i GetRighta i DownloadAcceleratora Plus i paru jeszcze innych ale FlashGet jest zdecydowanie NAJLEPSZY, mam na nim najwieksze transfery i najbardziej stale, jest niezawodny i banalnie prosty, no i ma PL standardowo. Bardzo pomocny jest ten kwadracik. Ogolnie oceniam go na 5+. |
ma ktoś dobry słodzik bo ten co mam dziala tylko 24h i trzeba na nowo rejestrowac ((
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a dziekuje bardzo :) milo mi to przeczytac :) |
Cytat:
Zaznaczam, że paraktykowałem na wszystkich tu narazie wymienionych. 8) |
Witam
Ja próbowałem jakiś czas temu GetRight-a, potem DAP-a i jeszcze kilka innych prog. ale jednak najlepszy dla mnie jest FlashGet !! Pozdrawiam |
Może mi ktoś napisać, gdzie w GetRight zaznacza się, aby po kliknięciu lewym myszki na jakiś plik wyskoczyło okna w którym jest np. Otwórz plik, pobierz plik, kopiuj; i najważniejsze Download GetrRight. Kiedyś takie coś miałem, ale bawiłem się w ustawianiach i już nie mam tej opcji.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |