Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
No, jesli dla Ciebie wykladnia klasy systemu operacyjnego jest to, czy dziala w nim Twoj SoundBlaster to zostan lepiej przy Windows :-) Serio zupelnie mowie, Linux'a zaczyna sie uzywac z rzeczywistych powodow a nie dlatego ze jest na czasie i modny. Zwlaszcza piszac o trybie tekstowym popelniasz gafe bo tak naprawde konsola tekstowa to podstawa Linux'a. 99% rzeczy robie wlasnie w trybie tekstowym (uslugi, bezpieczenstwo, czytanie poczty, praca zdalna, itp.) i do tego Linux mi sluzy. Jesli szukasz atrakcyjnej zabawki do wciskania guzikow to doprawdy, zostan przy Windows.
|
czegos takiego jak "klasa systemu" nawet nie wymienilem i wcale tak nie mysle z tego co czytalem i slyszalem i sam widzialem linux to porzadny system nie to co windows
a ze nie moglem sobie poradzic z zainstalowaniem dzwieku to jakos nie widze za duzego powodu aby przy nim zostac skoro dziwek to tez wazna rzecz przynajmniej takie jest moje zdanie
nie mam zamiaru zaczac go uzywac dlatego ze jest modny
przecierz linux nie urodzil sie wczoraj
jesli juz chcem go zainstalowac a chcem to tylko z tego wzgledu ze jestem go bardzo ciekawy i bardzo chcialbym posiasc choc jego podstawy nauczyc sie to i owo a moze i jeszcze wiecej
i nie prawda jest ze szukam zabawki do wciskania guzikow
wszystko praktycznie co napisales sie mija z prawda odnosnie mnie
|