![]() |
Dzwonienie z internetu na domowy
czy ktos wie jak gadac przez internet (np.mam sdi i chce zadzwonic do domu i gadam za darmo) Poprostu program do dzwonienia z netu na domowe za darmo. Albo jakas stronka BYLE DARMOWA!!!!
|
kiedys dawno temu bylo takie cos lecz siem skonczylo a jesli teraz jest taka mozliwosc to tez chetnie bym skorzystal :) hihi
|
Re: Dzwonienie z internetu na domowy
Cytat:
|
Re: Re: Dzwonienie z internetu na domowy
Cytat:
|
mozna , mozna z tad go sciagasz : https://www.wipphone.com/pg_Download.aspx i rejestrujesz sie , no a potem dzwonisz do polski np 0048 + kierunkowy 2-cyfrowy i wlasciwy numer :-) , tylko 30 minut jest na darmowe konto.
|
Cytat:
|
hehe ale limitu rejestracji nie ma? ;>
|
no ja zalozylem sobie i mam 30 darmowych minut :D
edit: juz 5 wykozystalem i wyswietla mi ze zostalo mi 25 minut free :D |
No a te darmowe 30 minut to jest co jakis odswiezane czy tylko jednorazowo. Czyli co miesiac 30minut od nowa czy np co dzien 30 minut itd.
|
to chyba tylko dla zachety - ale zawsze mozesz sobie zalozyc potem drugie konto i tak caly czas i 30 minut od nowa :)
tak mi sie zdaje jak wykorzystam to zobacze :) |
A ja już mam ten telefonik od dawna, ale nigdzie się nie dodzwoniłem :|
Ciegle mam coś takiego - załącznik |
Szkoda tylko że nie można dzwonić na komórki ...
|
udalo sie komus gdziekolwiek tym dodzwonic? jak? niby mam te 30min ale na zaden numer nie chce mi sie dodzwonic....
|
A ja mogę dzwonić :jupi:
|
ja normalnie dzwonie i sie dogaduje :) - programik znam juz troche dluzej.. na komorki tez dziala.. ale trza dluzej czekac z dzwonieniem :]
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |