![]() |
Uzywam IE 6 PL. Probowalem z tymi zabezpieczeniami ale nic nie wyszlo, bede musial porządnie to zobaczyc bo narazie tylko zrobilem to powierzchownie.
Kumpel sugeruje ze to moze byc jakies "autouzupelnianie". Tym tez sie musze zająć. Popupow na 98,5% nie instalowalem. Chyba ze cos w systemie sie zagniezdzilo. |
Ilość załączników: 1
<<< ateraz prooba ze starego lamusowatego kompa z pracy >>>
<<< dodam ze telewizja ma QRE*** zabezpieczone lacze >>> |
Witam !
Mi natomiast mimo ustawienia poziomu zab na zero wyskakuje to sam co Slayerowi !:blee: |
Cytat:
|
<<< kombinowalem z zabezpieczeniami >>>
<<< i tak jest ok >>> <<< pozdr >>> |
Re: Re: HTTP Error 401 - problem z wejsciem na stronke
Cytat:
|
Re: HTTP Error 401 - problem z wejsciem na stronke
Ilość załączników: 1
Cytat:
<<< qrde, nie mam takiego problemu >>> |
Cytat:
|
Ja znam login i haslo tylko te okienko mi wogule nie wyskakuje. Od razu w/w blad sie pojawia
|
Re: HTTP Error 401 - problem z wejsciem na stronke
Cytat:
|
mozesz sprobowac pobawic sie z zabezpieczeniami w Explorerze (jesli jego uzywasz). Daj je na probe na minimum i sprawdz, czy cos zmieni. Czasami to pomaga (chociaz raczej nie jest zupelnie bezpieczne).
|
Firewalla nie mam zadnego , a co do pop'upa to chyba tez nie mam bo nie przypominam sobie zebym cos takiego instalowal
|
Cytat:
|
Pliki tymczasowe usunolem i nic nie dalo, cookies to nie bardzo bo nie pamietam niektorych hasel itp.
|
ja ma zapytanie o login i hasło ???
podaj login i hasło to spr. czy dalej działa ;) ;) ;) a tak poważeni to spróbuj wyczyścić temp. internet files i coockies |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:07. |