![]() |
LANChat i podobne...
Witam!
Chcialbym potestowac roznego rodzaju komunikatory przeznaczone do rozmow w LANie teraz uzywam LANChat Pro, ale moze lepiej uzyc czegos nowszego, lepszego ??? mam tez QChat i LANCzat - nie mylic z LANChat ;p a wiec co jeszcze mozecie polecic, co znacie? PS. wam tez LANChat wiesza Windows Messengera na XP jak sie wpisze temat? Pozdro. |
Lanchat Enterprise
Pro chat Pony chat Riv chat Viper chat ja je wszystkie widzialem i jest tak ze jak bym nie widzial lanchata pro wczesniej to bym sie zdecydowal moze na pro chata bo jest spoko ale od 3 lat siedze na lanchacie i tak jakos.... ciekawe gdzie mozna dostac nowsza wersje LanChata Pro niz 2.20z czyli ta co mam moze ktos ma ?? ;p to by mi podeslal :) |
nie chce na ten temat głośno mowić ale z wiadomych przyczyn wybiera sie lanchat zamiast innych .. kto sie bardziej tematem interesi to wie o co biega, poza tym ze program jest spoko to jak najbardziej go polecam ale poleciłbym również własnie rivchata, z opisu windows messengera wygladało, że jest ok niestety nie miałem czasu go sprawdzić...
zelea , ja obecnie jestem na lanchacie 2.2 pro, jesli chcesz ...choć już nie używam go to zachowałem dla potomnych... |
U mnie w sieci używa się polski komunikator RIV CZAT ...polecam gorąco...
http://www.rivchat.prv.pl/ ....................;) |
u nas w sieci króluje e/pop od 4 latek juz - wg mnie najlepszy
|
Re: LANChat i podobne...
Cytat:
dodatkowo po zainstalowaniu sp1 czsami wyskakuje jakis blad z .dll'em :blee: |
Witam !
Mi sie strasznie LCHPro wykrzaczał na W98se - i od tej pory go nie instalowałem ale widze ze trzeba bedzie bo czasami sie przydaje ...;) |
Cytat:
|
Cytat:
a jak pisalem ob@r to ja siedze od 3 lat na LanChacie 2.20a taka wersje mam a ta twoja to chyba nie jest nowsza od mojej czy sie myle ?? |
Cytat:
zelea@wp.pl <--- skrzynka ;p dzieki z gory ;) |
Cytat:
<<< LASER, wymieklem jak zobaczylem twoj podpis!! >>> <<< ^_^ :o >>> PS. jest mozliwosc sprawdzenia jakiego komunikatora urzywaja u mnie na lanie, nie znam nikogo wiec nie mam jak spytac ?? |
Cytat:
Cytat:
;) ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hehe - w sumie stronke wykopałem na forum w jednym z postów Montera - stronka naprawde eXtra ale nie wiem czy moge reklamowac ;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |