![]() |
Problem z dyskiem
Ilość załączników: 1
Chciałem sobie sformatowac dysk. Jak zwykle chciałem użyć Partition Magica. A tu klops. Wyskakuje mi taki monit:
Co ma zrobić? |
Ilość załączników: 1
A do tego po uruchomieniu Partition Magica jest takie coś:
|
A tak wogóle to jak w jednym temacie dodaje sie kilka obrazków??
|
Witam!
nie da sie... 1 post=1 obrazek a sprobuj sformatowac ten dysk normalnie z DOS'a. i jeszcze jedno moze przeoraj go scandiskiem. |
Cytat:
|
Ja nie watpię że Remix to mądry gość. wielokrotnie to już dał po sobie poznać. Jednak formatowanie w dosie nic mu nie pomaga. Oczywiście w Dosie wszystko jest ok. Ale w Winie jush jest lipka. Patrition Magic go nie widzi i w dodatku zgłasza jakieś błędy.
|
a włącz fdiska i usuń wszystkie partycje a potem na nowo je zrób tylko inej wielkosci niż były te stare.
|
Cytat:
hehe dziekuje milo mi, ze uwazacie mnie za madrego ... a moze PM wywala blad a w rzeczywistosci bledu nie ma? skoro dysk sie formatuje normalnie w DOS'ie, to znaczy, ze nie jest uszkodzony. a PM widac, ze w ogole nie moze sobie z nim poradzic. masz mozliwosc sprawdzenia tego dysku na innym PM (inny komp)? |
A pod dodem formatowanie przeprowaedziłeś do końca? Miałem podobną sytuację jak wyłączyli prąd podczas formatowania - zrobiłem tak jak radzi siwy_mw i zadziałało
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |