![]() |
Cytat:
jesli nie zmienisz to napis sie zmenia automatycznie w zaleznowsci ile masz postow - patrz wyzej, post Macieja wyjatki to MODY i zasluzeni :D Niebieska zasluzyla i tyle, ma znajomosci i to wystarczylo - no i oczywiscie jest kobieta :) :fiu: |
Cytat:
jesli cie to pocieszy to juz nigdy nie bede mogla zmienic tego napisu... ale w sumie po co ..dokladnie mnie opisuje wiec jest ok..!!!!! Pozdrowionka P.S. Uwaga zmienilam numer gg (to dla zainteresowanych..:jezyk: ) |
Cytat:
|
Cytat:
Zrobil to po instalce Win 2000... |
Cytat:
A taki Laser... Ma więcej niż Sid i jak się nie myle ma Guru... |
Cytat:
Przeciez on ma ponad 3000 postow... |
Cytat:
Mają takie np. Sid i Niebieska... Czemu ja nie mam??? :( |
Cytat:
Rangi : Nowy na forum ... 0 Bywalec ... 25 Stały bywalec ;-) ... 80 Wyjadacz ;-) ... 200 Wymiatacz ... 500 Forumator ... 700 Guru ... 1000 |
Eh, no spoko spoko, juz po wszystkim, jest oki. nikt nie ma o nic pretesji. To byl tylko i wylacznie zart ;)
|
Cytat:
:( :'( :( |
Cytat:
|
Cytat:
JA CIE NIE ROZUMIEM, KOGO ZABILI ?:P |
Cytat:
ej o co chodzi..?? :boks: Mam to zmienione tak szybko bo ten napis nad avatarkiem nie zmienial mi sie automatycznie. koniec kropka a jak cos nie pasuje to trudno................:P |
wlazlem tu od tak sobie i prosze ;)
Cytat:
kafejka padla, a koles powiedzial ze przepisze lacze na jednego z podlaczonych okazalo sie ze klamal :boks: jednego dnia, potajemnie zwinal kable i tyle po necie, a kolesia juz potem nikt nie widzial... (( nadal moze odwiedzac Forum, ze szkoly albo ode mnie, ale robi to rzadko :fiu: Cytat:
. . . ok, przyznaje sie, nie bijcie :boks:, cos wiem :fiu: . . . powiem tylko tyle, ze podpis nad avatarem "nie rozpoznawal" plci............ wiecej nie powiem :D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:32. |