![]() |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
Bicubic Resizer Filter z Nimo. Może to jest to. Pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
Ad. tego 2.90 to jakoś niepoprawnie odczytuje mi filmiki! Czasem na jakimś się zawiesi, a czasem odtwarza do góry nogami! Wie ktoś co to może być? |
Ciapek - ten dll to ktoras z wersji pluginu z glosniczkami - chciales takowy - to podalem
wydawalo mi sie ze nie musze tlumaczyc takich rzeczy |
Cytat:
:chytry: 8) |
Cytat:
|
ja tam winamp3 nie dotykam ... jest beznadzijny ... zdecydowanie lepszy jest 2.9 ... moze nie ma takich wypasionych skinow ... ale cos za cos ... mozna pogrzebac i tez sie cos fajnego znajdzie ... a jak mialme 3 to mi niektorych empekow nie czytal ... :blee:
2.90 r0x8) |
Ilość załączników: 1
moze to to?
|
Cytat:
Wersja 2.90 jeszcze otwiera w fajny sposób pliki filmowe! Swoją drogą-ma ktoś może do 2.90 polską nakładkę? Przydałaby się! I poszukuje jeszcze pluginy z takimi bocznymi głośniczkami. Miałem dużo tych głośniczków, ale kiedyś skasowałem i teraz tego baardzo żałuje!:( |
... jesteś pewna, że nie masz wirusa ?
|
ja mam dwa 2.90 i 3.00 niewiedziec czemu oba czasami maja dziwne zwisy i tylko 3 króli ratuje ..... ale 3 z skinem MMD3 rulez!!!
|
Cytat:
|
Szczerze?? to porada jak najbardziej szczera, prosto z serca!!! Wypieprz Winampa 3.0 i zamień na winampa 2.90 i wszystko bedzie OK.
|
Witam!
ktora masz wersje winampa 3? jesli chcesz miec winampa 3, to tylko jeden ma full i dziala bez problemow... pierwsza wersja full - jak chcesz moge Ci przeslac nasuwa mi sie jeszcze jedna rzecz na mysl... wez profilaktycznie przeskanuj kompa antywirusem ps. co z tym numerem gg? przeslesz mi na priv lub na maila? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |