![]() |
Zmiana NIE NIE NIE. myśle że nikt nie jest doskonały ale odrazu zamieniać. Wyjdą też innej firmy płytki x4 i wtedy będzie można stwierdzić czy Sony to G..... ale ja wątpie. Myśle że producenci nie pozwolą sobie na takią wpadke.
POZDRAWIAM |
Cytat:
Zmiana spzrętu ...:o - ty chyba nie piszesz poważnie :blee: ... nie :chytry: ty tylko żartujesz`;p ! Dobry żart! :D ^_^ :D ^_^ 8) 8) 8) . |
proponował bym jednak zmiane sprzętu.
Wiem że sony jest fajne bo obsługuje też + ale osobiście uważam sprzęty wieloformatowe (wash & Go) jako do wszystkiego i niczego. Mam też Pioneer'a A05 i nie mam problemy z DVD x4 |
.
:cisza: Może żeby być pewnym winy SONY spróbujcie inne płytki x4 - ja nie mogę bo jadę na starym biosie :-o :blee: :chytry: 8) 8) 8) . |
Nie !!!!!!!!!!!
:buu:
Troszke się rozczaruje jak to będzie wina Sony. Stworzyli x4 i nie zabardzo działa. Ale nic jestem dobrej myśli że tanie x4 będzie nagrywać :buu: |
Dudolot
wstyd sie przyznac, ale chyba masz lepszy palnik :buu:
|
nie wiem jaki macie problem - ja nagrałem na swoim teac DV-W50E już ponad 100 Pronco x4 i nie miałem żadnych problemów, nawet filmy nagrane w tej prędkości wydaje się że lepiej mi chodzą niż na x2
|
princo
Princo x4 ( bez nadruku) sony bios 2f niestety nagrywa razy 2
|
wiec jednak to wina płytek ,dostałem esperanze x4, datex x4 i wszystko nagrywa jak nalezy x4 wiec cos te princo na moim pioneerku nie za bardzo.a tak jeszcze sie spytam jak nagrywam nieraz alcoholem 120% płyta -płyta to zdaza sie iz na koncu filmu scina sie na ostatnich czapterach.zaczołem nagrywac teraz na prassi primodvd i jak narazie git nie wiem co bedzie dalej jak wasze doswiadczenia z tym programem odnosnie pioneera a płytek esperanza
|
yo yo
Taaaaaaaaaa raczej nie jest to wina płytek. Zaczołem nagrywać na x4 princo i na jakiś giga master multispeed, wykrywa x4 ale nagrywa na x2. To nie jest wina nagrywarki (Sony), raczej biosu więc co z tym fantem zrobić, ponieważ róznica 29 min. a 15 min.
|
ODPALIŁEM TEGO PRASSI PRIMO 2.0 I kicha x4 słysze tylko jak nagrywarka rozpedza sie i zwalnia i wkoncu przy weryfikacji pada wysypuje sie
|
na jakim biosie to robisz?
i zobacz czy na prassi primodvd 2.0 tez tak bedziesz mial.... ja ustawiam tam opcje 4x...choc mozna dac max... choc nie wydaje mi sie ze to kwestia softu...ale coz moge sie mylic |
a ja mam taki problem ! kupiłem princo x4 (te bez nadruku) i nie istotne czy to nagrywam ,nero czy ,alcohol ,z dysku czy płyta płyta przy nagrwaniyu x 4 wysypuje sie ,a x2 idzie normalnie .nero załadowałem nowe 5.5.10.20 .mam pioneera.i za diabła nie wiem o co chodzi ,poradzi cos ktos?????/
|
mam tą wersję...:(
|
Re: Princo x4
Cytat:
"Pragniemy poinformować iż dopiero wersja Nero 5.5.10.20 zapewnia zapis płyt DVD-R z czterokrotną predkością.". Ta notka dotyczy właśnie Princo x4. Pozdrawiam Jabba |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |