![]() |
Udalo mi sie przywrocic stronie jej poprzednie miejsce;))
http://republika.pl/heyyou/ |
wiem mam bliska qmpele tez psycholog super z nia mi sie gada - własciwie to ona mnie z dołka wyciągła- generalnie ma super dar - umie słuchać - jej chłopak (tu go pozdrawiam) ma z nią raj...
|
ja tylko staram się być miły...he he
generalnie lubię rozmowy z kobietami (bardziej od tych z mężczyznami) a dodatkowo gdy jest to pani psycholog jestem wręcz wniebowzięty... |
Nie ma co eloise zaryw wali z grubej rury ;) hie hie ale ma racje co do zdjec i samopoczucia po swietach ;) tez sie dołączam
|
Cytat:
chociaż się nie znamy będę czekał niecierpliwie |
Cytat:
a na zamieszczonym zdjęciu wygląda wręcz cudownie.... |
kiurcze a do mnie rodzinka sie zwala ;((
|
:))
Polecam sie;) i rowniez moje gratulacje! Nie pisze duzo bo zaraz wyjezdzam do rodzinki na swieta! Pozdrowienia i do zobaczenia po swietach::) papa |
Sorki Kinja - ze nie odpowiadam w terminie ale mamy wiosne i kurcze ludzie spadaja z drzew i chca miec net. i generalnie roboty mamy tyle ze az starch ze sie niewyrobimy.
Wracajac do sedna w awatarku wygladasz na młoda b. młoda osobe - zreszta na b.screenie zreszta tez ;)) Taki psycholog to hmmm z przyjemnoscia bym podszedł - miłem osttanio problemy ale sie samemu uporałem a sokro od niedawna mgr to życzonka od w sumie tez niewielkim stazem (7 miesięczny) mgr inz informatyka. ;)) pozdro jak bede miał zas problemy to sie zgłosze juz wiem do kogo ;)) pozdrowionka - kurcze która godzina a rano do roboty - buuuu |
Cytat:
|
hej!! A wracajac do tematu to otrzymalam teraz odpowiedz z republiki.
Twoje konto pocztowe nie istnieje. Republika nie zna powodów jego likwidacji, bo nie administruje kontami pocztowymi, ale jego likwidacja sprawiła, że konto WWW stało się 'bezpańskie' i nie możesz nim zarządzać. Konto WWW usuwamy. Zarejestruj się w Onet.pl i załóż konto WWW ponownie. Opis zakładania konta WWW znajdziesz tutaj: http://republika.onet.pl/1,629,1,pomoc.html -- Pozdrowienia Redakcja Republiki WWW |
Cytat:
:P |
Cytat:
|
Cytat:
te 2 slowa to srednia 'na oko'... ale z bardzo grubsza sie zgadza |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |