![]() |
Cytat:
Być może ta karta jest już do śmieci... |
a wiec sprawdzilem karte na innym kompie, i tam tez jest kicha...tzn. nie ma zadnych komunikatow, ale przy probie odtworzenia jakiegokolwiek dzwieku sa zwiechy i straszny szum z glosnikow. sprobuje jeszcze przelutowac wyjscie line_out na jakies nowe- moze po prostu wyjscie sobie poszlo "pobiegac"...
|
Cytat:
|
E tam ......Wasze sposoby są kombinatorskie. Ja znam najlepszy sposób który w 99% wypadków pomaga. A mianowicie:
FORMAT C: /S i ponowna instalacja Prawie zawsze pomaga. Ten 1% to sprawy do z Archiwum X Serio u mnie w pracy to prawie zawsze na tym się kończy..... |
Cytat:
|
Cytat:
|
:( hmmmm... czyli sprawdzimy opcje format...
@kizio- to zeby miec dziwek w kompie, to glosniki tez trzeba miec ??? :o 8) ^_^ ;) |
A głośniki masz załączone???????:P ^_^ :D ^_^ :D :D :blee: :cisza:
|
Nie chcę Cię martwić. Czeka Ciebie reinstalka; miałem zbliżony problem: na SB5.1 Digital nagle "zginął" mi syntezator midi: nie miałem dźwięków np. systemowych. Nic nie pomagało, dopiero format załatwił sprawę definitywnie. 8)
|
moze przeskanuj kompa antywirem , jezieli nie masz wirusa to sa jesscze tylko 3 mozliwosci :
1. sprawdz czy nie ma konfliktow albo czy kabalek jest podlaczony praidlowo bo moze brat cos grzebal 2. sflashuj bios mobo (moze bez sensu ale takie sprawy rozwiazuja wiele problemow) 3. karata jest uszkodzona oddac do servisu ale napewno musisz zmyc glowe bratu :) chyba ze mama gra w pasjansa tak jak moja :) i to Ona |
Cytat:
|
a masz w obu systemach winampa instalowanego osobno, czy odpalasz je z tego samego katalogu?
|
Cytat:
hmmmmmmm... nie wiem, czy to by cokolwiek pomoglo, bo wlasnie obczailem, ze na drugim systemie (oba XP) tez nie dziala..., a ten drugi system nie byl uruchamiany od kilku dni, wiec w jego ustawieniach raczej wszystko powinno byc ok... |
REinstalka Systemu ? Wiem , wiem tesh nie lubię tej straty czasu :/
|
przelozylem do innego slotu, komp wykryl karte, zainstalowal stery i... dalej kicha, z tym, ze teraz nie ma nawet komunikatu w winampie, tylko jest cisza, i zawias winampa:blee: - jeszcze ktos ma jakis pomysl??:idea:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:56. |