![]() |
Witam !
Pamietam jak miałem wersje Mułka 0.22c to ZAWSZE rehashował pliki mimo ze nie były uszkodzone - dysk prawie wylatywał z kompa. Teraz mam + i nie rehashuje - ale na wszelki wypadek przed zamknieciem mułka czekam az transfery opadną i go wyłączam - i nie mam problemów z rehashowaniem;) Pozzdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
To ciekawe, mam teraz plus 1d i u mnie niczego nie rehashuje ani nie mam zadnych wpisow w logu o czyms takim. Widze ze w porownaniu z 027c mniej mi muli winde i nawet dosc stabilnie ciagnie. Moze to jednak jakies bledy w zamykaniu programu i dlatego po wlaczeniu musi rehashowac???
|
Miałem wersję 1a i 1d i wkurzało mnie to rehashowanie plików nawet po poprawnym zamknięciu muła. Zmieniłem sobie na Huntera 4 i też mi rehashuje ale nie robi sie to takie denerwujące jak w plusie ( czasami nawet odpadało używanie kompa podczas rehashowania plików przez muła), teraz bez problemu mogę używać kompa (nawet muła) podczas rehashowania plików.
A co do przyczyny rehashowania to nie mam zielonego pojecia dlaczego tak się dzieje ??? |
eMule - rehashing :(
To się robi trochę denerwujące. Prawie za kazdym razem jak właczę emule to rehaszuje mi pobierane pliki bo twierdzi że mogą być uszkadzone. Trzchę to trwa i później pokazuje że pliki wyglądają na poprawne (nie zawsze). O co tu chodzi? Emule wyłączam prawidłowo więc powinno byc wszustko ok a tu taki zonk. Moja wersja to eMule plus 1d (na poprzednich było tak samo)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:50. |