![]() |
Nic się nie stało ;) Dzięki za pomoc. :piwo: Przynajmniej już wiem, że nie da się tego zmienić na stałe. Chyba wróce spowrotem do starego WinOnCD 5 :)
|
Me stupido :( - to o to Ci chodzilo.
Myslalem o tym checkboxie w Opcjach ISO :czytaj: Teraz juz wiem ktore joliet sie zmienia i az do 5.5.10.20 (wlacznie) nie nalezy oczekiwac zmian. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Mam 5.5.10.20 (pl)
A czy joliet nie jest przypadkiem w "Opcje ISO" a nie w "Opis Plyty" :blee: . Opisu chyba nigdy Nero nie zapamietuje, ale skad w "Opis Płyty" opcja Joliet ??? |
Mam Nero ver.5.5.10.7 i w zakładce "Opcje ISO" ...zapamietuję ustawienia ,a w zakładce "Opis Płyty"...nie zapamiętuję i za każdym razem muszę znów ustawiać Joliet ...:)
|
a moglibyście napisać, którą wersję Nero używacie ?
|
Mnie również zapamiętuje ustawienia z ostatniego zamknięcia. Może ci się cosik z Nero tak ogólnie posypało. Sprubój przeinstalować może to rozwiąże problem.
|
Nie używam kreatora. Przestawiam na Joliet. Nagrywam. Wychodze z programu i jak odpalam następnym razem to znowu muszę przestawiać z ISO na Joliet :( Może jest jakaś opcja zapisywania ustawień ostatnio używanych - tylko gdzie ???
Posiadam wersję 5.5.10.7 może z nią jest coś nie tak ? |
a uzywasz kreatora ?? - ja nie uzywam i zapamietuje mi ustawienia z ostaniego zamkniecia.
|
Konfiguracja Nero
Witam ponownie,
tym razme sprawa tyczy sie Nero Burning Rom. Jak ustawić w w/w programie aby przy otwieraniu każdorazowo nowej kompilacji w zakładce "opis płyty" wybrany był tryb Joliet ??? Chodzi mi o to, że dość uciążliwe jest dla mnie za każdym razem, przestawianie tego z ISO 9660 na JOLIET, a przypuszczam, że jakoś da się to skonfigurować tylko niestety nie wiem jak? pomóżcie proszę :) ---------------------------------------------------------------------- Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, zajączka pięknego i bogatego, dyngusa wyjątkowo mokrego, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:11. |