![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Witam ponownie,
tym razme sprawa tyczy sie Nero Burning Rom. Jak ustawić w w/w programie aby przy otwieraniu każdorazowo nowej kompilacji w zakładce "opis płyty" wybrany był tryb Joliet ![]() Chodzi mi o to, że dość uciążliwe jest dla mnie za każdym razem, przestawianie tego z ISO 9660 na JOLIET, a przypuszczam, że jakoś da się to skonfigurować tylko niestety nie wiem jak? pomóżcie proszę ---------------------------------------------------------------------- Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, zajączka pięknego i bogatego, dyngusa wyjątkowo mokrego, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
a uzywasz kreatora ?? - ja nie uzywam i zapamietuje mi ustawienia z ostaniego zamkniecia.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
![]() |
Nie używam kreatora. Przestawiam na Joliet. Nagrywam. Wychodze z programu i jak odpalam następnym razem to znowu muszę przestawiać z ISO na Joliet
Może jest jakaś opcja zapisywania ustawień ostatnio używanych - tylko gdzie ![]() Posiadam wersję 5.5.10.7 może z nią jest coś nie tak ? |
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
Mnie również zapamiętuje ustawienia z ostatniego zamknięcia. Może ci się cosik z Nero tak ogólnie posypało. Sprubój przeinstalować może to rozwiąże problem.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
a moglibyście napisać, którą wersję Nero używacie ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Mam Nero ver.5.5.10.7 i w zakładce "Opcje ISO" ...zapamietuję ustawienia ,a w zakładce "Opis Płyty"...nie zapamiętuję i za każdym razem muszę znów ustawiać Joliet ...
|
|
#7 |
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Mam 5.5.10.20 (pl)
A czy joliet nie jest przypadkiem w "Opcje ISO" a nie w "Opis Plyty" . Opisu chyba nigdy Nero nie zapamietuje, ale skad w "Opis Płyty" opcja Joliet
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zlotowicz
![]() ![]() |
Me stupido
- to o to Ci chodzilo.Myslalem o tym checkboxie w Opcjach ISO Teraz juz wiem ktore joliet sie zmienia i az do 5.5.10.20 (wlacznie) nie nalezy oczekiwac zmian. |
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
![]() |
Nic się nie stało
Dzięki za pomoc. Przynajmniej już wiem, że nie da się tego zmienić na stałe. Chyba wróce spowrotem do starego WinOnCD 5
|
|
|
![]() |
|
|