![]() |
Do posiadaczy XP- jaki styl??????
Szukam jakiegoś fjnego stylu dla XP wcześniej miałem ForeverBlue ale mi się znudził (obecnie mam XP Black) jaki wy macie styl???
Tu zamieszczam zrzut ekranu (ale nie mojego!): http://files.themexp.org/screenshots/vs/74.jpg |
Zwykly, nie lubie jarmarkow.
|
Ja mam taki "ChaNinja Style RC-3" jest bardzo fajny nie razi białością w oczy, polecam !!!
|
wyłączyć wszystkie fajerwerki [znaczy sie lunę] i pracować w tradycyjnym wyglądzie windowsa. do tego idylla na pulpit. optymalne ustawienia
|
a ja mam podstawowy niebieski ... dajcie jakis link do stylkow innych niz te 3 podstawowe
|
Cytat:
|
ja tam lece na Plus! Space - zmieniam tylko tapete i wskazniki myszy i jest... 8)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Ja jade juz od dluzszego czasu na Sentinel`u - w/g mnie jest bomba...
Polecam rowniez XtremeXP - X-BOX jak kto woli... Lord of the ring jest tez calkiem spoko... nizej podsylam screena Sentinel`a tyle ze tapeta jest moja ;p |
Witam !
Jezu ile Wy ramu tracicie na takie cos - a i tak widzicie to przez chwile / tapeta / Ja tam nawet jak bym miał 2GB ramu i 3.06Ghz to bym został przy tym co mam teraz;) Wasza sprawa - pozdro;) :3msie: |
:)
widze ze kizio dal 'nara' linuksowi... dobrze.. za mlodys na takie glupoty :) podrosniesz i bedziesz musial tego uzywac to bedziesz tym zwracal :) |
ja mimo, ze uzywam KLASYCZNEGO wygladu to mam m.in. takie cus ;)
|
Cytat:
|
|
Ja tam tez jade na interejsie bez wodotrysków - 0 bajerów = więcej ramu:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:30. |