![]() |
Cytat:
|
Czy orientuje sie ktos skad moge sciagnac cala audycje ?? podobno ten rechot trwal ok 15min :D ^_^ . radio zet prowadzi na stronie jakies archiwum ??
|
Rozmowa polityków BOMBA ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ .
U mnie w domu wszyscy się kulali ze śmiechu. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
posłuchajcie sobie tego równiez.... nie ma to jak politycy z samoobrony, hehe...
http://fun.sgh.waw.pl/2003-04-09/mic...Samoobrony.mp3 |
ja pierdziele dawno się tak nie usmiałem...
poprostu rewelacja... super !! |
Cytat:
:D :D ^_^ ^_^ |
Cytat:
|
... ano wywalili go z "3" bo był zbyt niezależny, a tam teraz rządzi komuszek Laskowski i niezależność mu nie w smak :chytry: :cisza:
|
Cytat:
PS Nie wiecie co sie stalo z prowadzacym jakis czas temu K. Skowronskim? Szkoda bo ciekawiej prowadzil audycje niz teraz J. Pienkowska. |
Sluchalem tego juz z 50 razy im dluzej tego slucham tym bardziej chce mi sie smiac . To jest za***iste
|
hehe!
Wlasnie to sciagnalem! "...ma troche grubszy organ..." :D ^_^ :D ^_^ |
Tą audycje jush dawno miałem Wam polecić. Ona jest co niedziele chyba o 9 rano. Cyrk nie stej ziemi ale i całkiem madra audycja. Dla tych co nie lubia rano wstawać po północy jest powtórka. Nie bede ujawniał swoich pogadów politycznych ale niektóre partie nie powinny miec racji bytu.Partie to jeszcze ale ich przywódcy.......szkoda gadać. A pani Olejnik nadaje sie do prowadzenia takich audycji jak nikt inny.
Polecam: Siódmy dzień tygodnia w radiu Zet |
Cytat:
Nie obrażaj Laserku ludzi z mniejszych mieścin. To powiedzonko nie jest tu na miejscu :cisza: :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:49. |