Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ile za strone? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ile-za-strone-20519/)

mati1700 30.04.2003 20:19

Nie autor siew nie pomylil równo 400 $. Tylo ze to byl mój ojciec ,a jemu jakis webmaster wczensiej powiedzial ze tyle by wzial za zrobienie strony i ja w odpowiednim momencie przejąłem pałeczkę.Aktualizacje ma darmowe dożywotnio ,więc to tesh jest jakis plus ;) Doskonale wiem ,że stronka jest słaba i nikt nie dałby mi tyle cashu za nią ,ale dla mojego daddyego to rybka.Bo on tam sprzedaje rzeczy za 3600 $ więc sami rozumiecie ;) olorostyka i tło było wybierane przez odbiorcę ,więc nie miałem na to wpływu.Ja wszystko zlozylem do kupy i nic więcej.Odbiorca był zadowolony bo wlasnie o taką stronkę mu chodziło.Zebyscie widzieli www innych dealerów ja jak widzialem niektóre to myslalem ze padnę.Jeden znajomy ma stronę na któej jest sam tekst , niebieskie tło.Wygląda to ohydnie , w dodatku zaplacil za to jakkies 100$.To jest padaka :/ Aha i nie obrazam się ;)

-Sid-The-Rat=> 30.04.2003 19:53

leb pingwinowi wystaje :)

jpeg inaczej zmienia cienkie a inaczej troche grubsze linie - poprobuj roznych grubosci czcionki - zeby uniknac tego przykrego efektu rozlewania literek - nie ejst to juz tak przeszkadzajace jak popdzednio - ale chyba takich eleganckich literek jak w .psd albo .tga na .jpg nie osiagniesz (.w .png tez nie..:() - wot kompresja :)

ale lepiej
ps. potrenuj robienie wlasnych teł - korzystanie z gotowcow uwstecznia - a jak dostaniesz robote do zrobienia to nagle sie okaze ze wymagania layoutu sa takie a takie, grafik sie spoznil, czasu malo i trzeba samemu - wtedy gotowce nie pomoga... poczatki beda kijowe - ale tylko poczatki

Smartek 30.04.2003 19:45

A jak teraz sie podoba? :). IMO o wiele lepiej niz bylo wczesniej ;)
pozdro ;)

Smartek 30.04.2003 19:15

Sid, wiem, wiem ;), amten mnie wkurzal i innych bo za duzy, a tego zrobilem rano doslownie ok. 4 min! :), wiec nie ma co wymagac... nie mam pomyslu na tlo do tego na taki rozmiar, jesli ktos zna jakis tutorial do photoshopa z ciekawym tlem na moja sygnaturke to prosze o napisanie..., a teraz mysle, ze to bylo 40$ tylko, ze autor sie pomylil i z popsiechu dodal jeszcze jedno zero :).
pozdro ;)

-Sid-The-Rat=> 30.04.2003 18:23

nie 400 tylko 40... jesli jest inaczej to chyba sie przeceniasz - ja bym ne dal sobie dac 400$... bo bym w lustro nie mogl patrzec

smartek - twoj nowy obrazek w podpisie tez niestety jest srednio czytelny... za male te literki i przy kompresji do JPG sie troche rozmyly

Remix 30.04.2003 16:43

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
Bez urazy, ale za takie cos 400 dolcow?!! to jest ok. 1600 PLN zł :o :o :o :o :o ...
strona za przeproszeniem brzydka, tzn. mnie sie nie podoba, nawet tlo darmowe... ;)
pozdro ;)

ps - nie chce zebys zle mnie zrozumial :glaszcze:

Witam!

zgadzam sie w 100%, dodam tylko jeszcze, ze JPEG'i sa beznadziejnej jakosci :)

Smartek 30.04.2003 16:40

Na wstepie sorka za drugiego posta ;)
A chcialem napisac do miska, ze wzialbym cos w granicach 600zl!
Ladna stronka..., tylko na wstepie, na indeksie... nie podoba mi sie menu... to czarne malo czytelne... porpaw na... hm... biale(?) i bedzie spoko
pozdro ;)

Smartek 30.04.2003 16:36

Bez urazy, ale za takie cos 400 dolcow?!! to jest ok. 1600 PLN zł :o :o :o :o :o ...
strona za przeproszeniem brzydka, tzn. mnie sie nie podoba, nawet tlo darmowe... ;)
pozdro ;)

ps - nie chce zebys zle mnie zrozumial :glaszcze:

misiek7 30.04.2003 10:38

a ile byście wzięli za taka stronkę http://www.sos-w.tk/ ?

mati1700 30.04.2003 09:25

To się pochwalę :D ZA tą stronkę www.oldarsenal.com
dostalem 400 $ :D W sumie projekt jest prosty ,ale sie napracowalem przy wstawianiu przedmotów :/

mapsajm 29.04.2003 18:04

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Przeciez to nic specjalnego... i juz 1000zl do przodu... hmmm oplaca
sie taki biznes... moze sie tego chyce... ;p

właśnie!!! nic specjalnego, a gościu wziął tyle forsy! gdybym wiedział wcześniej o planach rodziców, to pewnie bym sam im coś takiego zrobił... powiedzmy ze pół ceny;)...

Remix 29.04.2003 16:16

Witam!

nie wiem... wszystko jest tam normalne, tylko w Operze sie poprawnie menu nie wyswietla :)

ten TweakXP to jakas kaszanka :P

ZbigNieff 29.04.2003 14:47

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
masz tu link do stronki, za którą "profesjonalny" webmaster wziął 1000 zyli (...)
Przeciez to nic specjalnego... i juz 1000zl do przodu... hmmm oplaca
sie taki biznes... moze sie tego chyce... ;p

Smartek 29.04.2003 07:27

Eh.. mapsajm, imho lepsza na "firme" nie musi byc :D
pozdro ;)

mapsajm 28.04.2003 22:12

masz tu link do stronki, za którą "profesjonalny" webmaster wziął 1000 zyli - niestety za późno się zorientowałem, że rodzice kożystają z jego usług i strona wygląda tak, jak wygląda:(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30.