![]() |
Nie autor siew nie pomylil równo 400 $. Tylo ze to byl mój ojciec ,a jemu jakis webmaster wczensiej powiedzial ze tyle by wzial za zrobienie strony i ja w odpowiednim momencie przejąłem pałeczkę.Aktualizacje ma darmowe dożywotnio ,więc to tesh jest jakis plus ;) Doskonale wiem ,że stronka jest słaba i nikt nie dałby mi tyle cashu za nią ,ale dla mojego daddyego to rybka.Bo on tam sprzedaje rzeczy za 3600 $ więc sami rozumiecie ;) olorostyka i tło było wybierane przez odbiorcę ,więc nie miałem na to wpływu.Ja wszystko zlozylem do kupy i nic więcej.Odbiorca był zadowolony bo wlasnie o taką stronkę mu chodziło.Zebyscie widzieli www innych dealerów ja jak widzialem niektóre to myslalem ze padnę.Jeden znajomy ma stronę na któej jest sam tekst , niebieskie tło.Wygląda to ohydnie , w dodatku zaplacil za to jakkies 100$.To jest padaka :/ Aha i nie obrazam się ;)
|
leb pingwinowi wystaje :)
jpeg inaczej zmienia cienkie a inaczej troche grubsze linie - poprobuj roznych grubosci czcionki - zeby uniknac tego przykrego efektu rozlewania literek - nie ejst to juz tak przeszkadzajace jak popdzednio - ale chyba takich eleganckich literek jak w .psd albo .tga na .jpg nie osiagniesz (.w .png tez nie..:() - wot kompresja :) ale lepiej ps. potrenuj robienie wlasnych teł - korzystanie z gotowcow uwstecznia - a jak dostaniesz robote do zrobienia to nagle sie okaze ze wymagania layoutu sa takie a takie, grafik sie spoznil, czasu malo i trzeba samemu - wtedy gotowce nie pomoga... poczatki beda kijowe - ale tylko poczatki |
A jak teraz sie podoba? :). IMO o wiele lepiej niz bylo wczesniej ;)
pozdro ;) |
Sid, wiem, wiem ;), amten mnie wkurzal i innych bo za duzy, a tego zrobilem rano doslownie ok. 4 min! :), wiec nie ma co wymagac... nie mam pomyslu na tlo do tego na taki rozmiar, jesli ktos zna jakis tutorial do photoshopa z ciekawym tlem na moja sygnaturke to prosze o napisanie..., a teraz mysle, ze to bylo 40$ tylko, ze autor sie pomylil i z popsiechu dodal jeszcze jedno zero :).
pozdro ;) |
nie 400 tylko 40... jesli jest inaczej to chyba sie przeceniasz - ja bym ne dal sobie dac 400$... bo bym w lustro nie mogl patrzec
smartek - twoj nowy obrazek w podpisie tez niestety jest srednio czytelny... za male te literki i przy kompresji do JPG sie troche rozmyly |
Cytat:
zgadzam sie w 100%, dodam tylko jeszcze, ze JPEG'i sa beznadziejnej jakosci :) |
Na wstepie sorka za drugiego posta ;)
A chcialem napisac do miska, ze wzialbym cos w granicach 600zl! Ladna stronka..., tylko na wstepie, na indeksie... nie podoba mi sie menu... to czarne malo czytelne... porpaw na... hm... biale(?) i bedzie spoko pozdro ;) |
Bez urazy, ale za takie cos 400 dolcow?!! to jest ok. 1600 PLN zł :o :o :o :o :o ...
strona za przeproszeniem brzydka, tzn. mnie sie nie podoba, nawet tlo darmowe... ;) pozdro ;) ps - nie chce zebys zle mnie zrozumial :glaszcze: |
a ile byście wzięli za taka stronkę http://www.sos-w.tk/ ?
|
To się pochwalę :D ZA tą stronkę www.oldarsenal.com
dostalem 400 $ :D W sumie projekt jest prosty ,ale sie napracowalem przy wstawianiu przedmotów :/ |
Cytat:
|
Witam!
nie wiem... wszystko jest tam normalne, tylko w Operze sie poprawnie menu nie wyswietla :) ten TweakXP to jakas kaszanka :P |
Cytat:
sie taki biznes... moze sie tego chyce... ;p |
Eh.. mapsajm, imho lepsza na "firme" nie musi byc :D
pozdro ;) |
masz tu link do stronki, za którą "profesjonalny" webmaster wziął 1000 zyli - niestety za późno się zorientowałem, że rodzice kożystają z jego usług i strona wygląda tak, jak wygląda:(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |