![]() |
Ile za strone?
No wiec trafila mi sie okazja, otoz robie strone dla szefa mojego taty... o ich sadzie itd. (moj tata komornik :D).
No i teraz mam do Was pytanie, otoz ile wzielibyscie za stronke z ok. 10 podstronami, z wlasna grafa itd.?? Ja ja wycenilem na 200 zł + miesieczna aktualizacja 50 zł, co o tym myliscie? Serwer i domenke wykupi tamten koles..., wiec o nic nie musze sie martwic..., aha, apropo serwera znacie jakies fajne platne, oplacalne i zeby bylo do 300 zł? Ja myslalem nad serwem www.beep.pl - PROFIT - BEE e-GENERATION ! Lub tez jakis z www.alpha.pl pozdro ;) ps - szef nadziany kasa :) |
Hmm.. 200zl :o
No co ty ! Zalezy z reszta jaka www robisz, jak na zwyklych tabelach no to i za 200, ale mi by sie nie chcialo, o nieeeeeeeee... Z wlasna grafa, nigdy... |
Zalezy co jeszcze jestes w stanie zrobic ale minimum to 500zl za
projekt i te 50zl za aktualizacje moze byc... Inaczej sie nie opyla... |
Cytat:
Ale z 10 podstronami !!! ??? |
Witam!
a ja juz zrobilem 4 strony znajomym - za darmo i to z wlasna grafika i podstronek wiecej niz 10 :) narazie jeszcze trenuje... ale jak opanuje php to zaczne na tym zarabiac... w sumie to ucze sie sam metoda prob i bledow :) juz opanowalem HTML i CSS - choc i tam musze sie jeszcze wiele nauczyc. moj najnowszy projekt... http://members.lycos.co.uk/pridewar (w Operze menu sie nie wyswietla poprawnie - mam nadzieje, ze to poprawia w wersji 7.20) |
Cytat:
ZALEZY OD TEGO CO SMARTEK POTRAFI ZROBIC... |
Cytat:
Ale bez Xary WebStyle by sie nie obeszlo... :chytry: ;p |
Witam!
dalo by rade, ale bylo by o wiele trudniej i czasochlonniej jesli sa wspomagacze, to trzeba z nich korzystac :) |
@remix, przeceiz logo i menu jest z xary :D :)
pozdro ;) ps - no wiec zostaje przy 200 zl i 50 zl aktualka :D |
Cytat:
Nie ma to jag dobry gotowiec :P |
@Smartek: Weź 250 i jest ok!:P :P :P :P :P :P :P :P A o aerwer się spytaj Taza40!! On ma fajowy serv.
|
Witam!
takie menu mozna rowneiz zrobic w programie AllWebMenus 3.1 PRO, tylko ze jest z tym wiecej srania po katach... ale program ma wieksze mozliwosci :) ja tam uzywam xary... jest prosta i szybka |
mógłby ktoś dac namiary na ten program Xary WebStyle ? bowiem co chwila się przewija przez forum jego nazwa, a ja go w sieci znaleść niepotrafie... :cisza:
|
Cytat:
|
Remix coz ty masz na swojej www ze mi jej TweakXp nie puszcza ??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |