![]() |
Jak zawsze Smartek sluzy pomoca :P
btw. fajna zabawa jest wysylanie na polka napisow... zobacz po prawej liste :D pozdro ;) ps - jakby ktos nie zauwazyl jestem na 3 miejscu... oczywisice sie nie chwale :P :cisza: |
|
Lub Derailed = Pasazer... Zas Oba filmy mozesz gdzies zassac...
Uwaznie ogladajcie moj post :P. pozdro ;) |
Cytat:
|
"Human Traffic" z polskim lektorem - to naprwdę kawał komedii
"Wyścig Szczurów" - "Jaś Fasola" zagrał średnio - za to reszta!!! "Miś" - widziałem X razy ale jakoś mi się nie znudził . Goście Goście 2 Z poważniejszych produkcji (niekoniecznie w porządku chronologicznym): K-19 Red Dragon Spy Game Vertical Limit Zielona Mila Chłopcy Z Ferajny ...i oczywiście wiele wiele innych .jaro |
Byłbym wdzięczny gdyby ktoryś z szanownych kolegów podesłał mi linki do DareDevil i Final Destination 2 (gorzej jak DVD-Rip niechcę). Noi jeszce jeśli odrazu to:
Jaka jest polska nazwa filmu DERAILED i/lub Antibody ?? ( i jeśli mozna to też linki) RESZTE FILMÓW MAM. :) a ostatnio zasysam sobie trylogie MADMAX'ów |
Z tego co wymieniles Smartek to ogladalem prawie wszystko:)
X-Man 2 i Johny English to by trzeba isc do kina bo na kompie tego sie nie da obejrzec jeszcze. JE jest ale w wersji z kamery ( syf ). Daredevil wlasnie sie sciaga;) . Ja polecam: Final Destination 2 K-Pax ( jest ktos kto tego nie ogladal, bo ten film rulz ) I jeszcze mase innych ale nic mi do glowy teraz nie przychodzi :P |
polecam jeszcze:
Wasabi - Hubert zawodowiec - można się pośmiać trochę tuxedo też jest fajne zuper zioło - komedia cube 2 deuce bigalow - komedia |
Cytat:
Hehe tez fajny film:3msie: ;) kolejne pozycje: - UNBREKABLE - Final Destination - Kids / hmm ... kto ogladal wie oco mi chodzi / - Human Traffic - .... |
Ja tam polecam Mision to the Mars oraz XChange!!!
|
The Foreigner
Gorszego knota downo nie widziałem. |
Ilość załączników: 1
Wóz
|
Ilość załączników: 1
Witam !
Ostatnio obejrzałem film PT TUXIDO - troche jest w tym parodi Bonda ale naprawde eXtra naljelpiej sie grzałem ze sceny jak gówny aktor kreci tyłkiem przy jednym z czarnych charakterów;) Muza tez jest łudzaco podobna;) samochód z reszta tez. |
ten ostatni, który wymieniłeś -> Equilirium jest ciekawy :)
taki klimat ttrochę z matrixa i pomysł mieli ciekawy |
Nowe, dobre filmy...
Jak w temacie... jakie ostatnio ogladaliscie i polecacie obejrzec, lub moze cos starszego? :)
Osobiscie proponuje obejrzec koniecznie: - Zlap mnie jesli potrafisz - Za linia wroga - Signs - Half Past Dead - The Foreigner - The Transpoter - Katedra :P - Fear-Det.com - AntiBody - Derailed - Shrek - Ice Age - Matrix - Gangs of New York - 8 mile - Sniper - Black Knight - Resident Evil - Cube 2 - Extreme Ops - Ghost Ship - Friday After Next - Johnny English - Daredevil - X-men 2 - The Bourne Identity - Equilibrium Jak na razie wiecej ciekawostek nie pamietam, jak sobie przypomne to na pewno dopisze! :) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |