![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowe, dobre filmy...
Jak w temacie... jakie ostatnio ogladaliscie i polecacie obejrzec, lub moze cos starszego?
![]() Osobiscie proponuje obejrzec koniecznie: - Zlap mnie jesli potrafisz - Za linia wroga - Signs - Half Past Dead - The Foreigner - The Transpoter - Katedra ![]() - Fear-Det.com - AntiBody - Derailed - Shrek - Ice Age - Matrix - Gangs of New York - 8 mile - Sniper - Black Knight - Resident Evil - Cube 2 - Extreme Ops - Ghost Ship - Friday After Next - Johnny English - Daredevil - X-men 2 - The Bourne Identity - Equilibrium Jak na razie wiecej ciekawostek nie pamietam, jak sobie przypomne to na pewno dopisze! ![]() pozdro
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
ten ostatni, który wymieniłeś -> Equilirium jest ciekawy
![]() taki klimat ttrochę z matrixa i pomysł mieli ciekawy
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ostatnio obejrzałem film PT TUXIDO - troche jest w tym parodi Bonda ale naprawde eXtra naljelpiej sie grzałem ze sceny jak gówny aktor kreci tyłkiem przy jednym z czarnych charakterów ![]() Muza tez jest łudzaco podobna samochód z reszta tez.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Wóz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja tam polecam Mision to the Mars oraz XChange!!!
Ostatnio zmieniany przez kizio : 01.05.2003 o godz. 21:49 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Hehe tez fajny film kolejne pozycje: - UNBREKABLE - Final Destination - Kids / hmm ... kto ogladal wie oco mi chodzi / - Human Traffic - .... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
polecam jeszcze:
Wasabi - Hubert zawodowiec - można się pośmiać trochę tuxedo też jest fajne zuper zioło - komedia cube 2 deuce bigalow - komedia
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Z tego co wymieniles Smartek to ogladalem prawie wszystko
X-Man 2 i Johny English to by trzeba isc do kina bo na kompie tego sie nie da obejrzec jeszcze. JE jest ale w wersji z kamery ( syf ). Daredevil wlasnie sie sciaga . Ja polecam: Final Destination 2 K-Pax ( jest ktos kto tego nie ogladal, bo ten film rulz ) I jeszcze mase innych ale nic mi do glowy teraz nie przychodzi
|
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
Byłbym wdzięczny gdyby ktoryś z szanownych kolegów podesłał mi linki do DareDevil i Final Destination 2 (gorzej jak DVD-Rip niechcę). Noi jeszce jeśli odrazu to:
Jaka jest polska nazwa filmu DERAILED i/lub Antibody ?? ( i jeśli mozna to też linki) RESZTE FILMÓW MAM. a ostatnio zasysam sobie trylogie MADMAX'ów
|
|
|
|
#11 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
"Human Traffic" z polskim lektorem - to naprwdę kawał komedii
"Wyścig Szczurów" - "Jaś Fasola" zagrał średnio - za to reszta!!! "Miś" - widziałem X razy ale jakoś mi się nie znudził . Goście Goście 2 Z poważniejszych produkcji (niekoniecznie w porządku chronologicznym): K-19 Red Dragon Spy Game Vertical Limit Zielona Mila Chłopcy Z Ferajny ...i oczywiście wiele wiele innych .jaro |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
|