![]() |
Gratuluj***281;.
A jaki? |
ja wciąż ma taki sam problem :/
|
ok,spróbuje:taktak:
|
Podejrzyj w PGCEdit (domain stream attributes) jakie s***261; w og***243;le dost***281;pne ***347;cie***380;ki audio/video.
|
no chyba nie...???
|
Przez menu filmu... Bo rozumiem, ***380;e wydanie oryginalne?
|
no wlasnie tak robie,ale nie mozna...:buu:nic sie nie zmienia....
|
Wi***281;c: m***243;wisz o DVD? Bo z tego co kojarz***281; na wszystkich SW jest oryginalny d***378;wi***281;k i polskie napisy opr***243;cz dubbingu. Wystarczy zmieni***263; pilotem ***347;cie***380;ki... Wi***281;c: o co Ci chodzi?
|
wiec: mam film z opcją dubbingu (tak to nazwali na opakowaniu;))i chcialabym ,zeby film byl oryginalny-anglojęzyczny,bez udziwnień...no i zeby byly napisy rzecz jasna;););)
|
To zadaj jeszcze raz pytanie... Co masz, a co chcesz zrobi***263;... Szczeg***243;***322;owo...
|
:'(:'(:'(a moge sie dowiedziec jak?????
kurde :help::poddaje:probowalam cos zrobic,ale nie wychodzilo..... |
Dzi***347; pytanie, dzi***347; odpowied***378; - jest mo***380;liwo***347;***263;...
|
hej mam pytanko - czy jest mozliwosc pozbycia sie dubbingu tzn chcialabym miec wersje ang i napisy...chodzi o cz 3 gwiezdnych wojen,mam ja z dubbingiem no i tego sie po prostu nie da ogladac....
|
A może byś tak sprecyzował co znaczy "siada program" ? Przy takim opisie to chyba tylko wróżka będzie mogła Ci pomóc
|
mam od niedawna nagryware dvd filmy caly czas prztbywaja a tu taka lipoza help !!! :]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04. |