![]() |
nowe Dysany
wyczaiłem nowe (wcześniej ich nie widziałem) CDR Dysan - harlequin. Pudełko 10 szt, taka ala szachownica na zewnątrz plyty a od spodu 5 szt black i 5 szt prawie białych - fajny bajer
Techniczne dane 700MB, 40x, Prodisc JerzyR |
Kupiłem kilka sztuk tydzień temu ...dla sprawdzenia, nagrywają się pozytywnie ...:) Są godne polecenia ...;)
|
gdzie i po ile
Cytat:
Nagrywałeś może nagrywarką LG 32 -> 40? JerzyR |
Witam !
Mozecie zapodac skan oklądki i płyty ?? Bo jesli PRODISC i 1.29 za sztuke to pisze sie do tego interesu i moze odzyskam wiare w te firme bo ostatnio chłam mi sie trafil:blee: |
wyglada tak
Cytat:
to jest pasem okalający pudełko - plytka tak samo JerzyR |
mialem 1 plytke.
Poprawnie nagrana. Ladnie bez bledow. Polecam! :spoko: |
Re: gdzie i po ile
Ilość załączników: 1
Cytat:
po bardzo zaniżonej cenie ...8) |
Re: Re: gdzie i po ile
Cytat:
|
o kurcze!:o
Smakowite te płytki pod wieloma względami! Jestem na nie głodny ;) Dobre, markowe, ładne, godne polecenia, niedrogie. Wyczaił już ktoś te płytki w Toruniu? :cisza: :3msie: |
W w-wa Tesco(dawny HIT) na kabatach, cacke 10szt- 12.00zl,
sa taz normalne Dysany |
a w Poznaniu? Gdzie mozna takie plytki dorwac?
|
W w-wa Tesco(dawny HIT) na kabatach, cacke 10szt- 12.00zl,
sa taz normalne Dysany Sorry pomylka 12.99 |
Widze, że w samych hipermarketach te płytki.
A w zwykłych komputerowych ktoś nabył te harlequiny? Jeśli tak to po ile bo wiadomo, że w marketach taniej :) Wzywam Toruń! :cisza: ;) |
zaraz wam powiem czy sa tez w Tesco (dawny Hit) przy Gorczewskiej - musze zrobic zakupy (browarek i kawe na ciezka naukowa noc) a Hit to moj najblizszy sklep :) [media markt tez mam pod nosem :)]
|
Czy ktoś z posiadaczy tych płyt mógłby zamieścić ATIP + na jakiej maksymalnej prędkości udało mu się nagrać, wraz ze scanem?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:56. |