Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak Wam poszedł test ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-wam-poszedl-test-20929/)

Patrix 08.05.2003 11:28

Jak Wam poszedł test ??

Dzisiaj był humanistyczny.

Ja miałem ogólny temat "Teatr"
Napisać podanie i Charakterystyke, pare pytań otwartych i zamkniętych.
Ogólnie OK.

A jak WAM poszło ??? :)

Kasprzak 08.05.2003 11:41

Re: Jak Wam poszedł test ??

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
Dzisiaj był humanistyczny.

Ja miałem ogólny temat "Teatr"
Napisać podanie i Charakterystyke, pare pytań otwartych i zamkniętych.
Ogólnie OK.

A jak WAM poszło ??? :)

ja tez "TEATR"
ogolnie ok.
podanie: nie kazali pisac nazwiska i imienia-ja nigdzie nie pisalem. A ode mnie kolezanka mowila ze trzeba bylo zmyslic typu. Jan Zagloba ul.Kowalskiego 1/99 Zadupiewo. Ja tam nigdzie nie pisalem. A charakterystyke pisalem Pottera ^_^
chcialbym miec poprawne odpowiedzi i sobie porownac i zobaczyc ile bede mial punktow. Nie chce czekac do jutra

do modów:sklejcie tego posta z postem Rit2

Patrix 08.05.2003 11:45

Re: Re: Jak Wam poszedł test ??

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
ja tez "TEATR"
ogolnie ok.
podanie: nie kazali pisac nazwiska i imienia-ja nigdzie nie pisalem. A ode mnie kolezanka mowila ze trzeba bylo zmyslic typu. Jan Zagloba ul.Kowalskiego 1/99 Zadupiewo. Ja tam nigdzie nie pisalem. A charakterystyke pisalem Pottera ^_^

do modów:sklejcie tego posta z postem Rit2

hehe, ja tez Pottera pisalem, nic innego nie pamietalem :))
Z mojej klasy pisali jeszcze Hobbita i Kamienie na Szaniec
A co do tego nazwiska to napisalem zmyślone...

mallow 08.05.2003 13:06

w CALEJ POLSCE byly te same pytania ... :cisza:
mnie nauczycielka przygotowywala na rozprawke "Ja wam gwarantuje ze bedzie rozprwka" no i charakterystyke mieslimy tylko jedna ...
poszlo jak poszlo ... moze bede mial te 40 pkt (MARZENIA)

Bagjo_ 08.05.2003 13:20

mi ten test wypad dosłownie i w przenośni chójowo. Jestem na sibie z deczka zły. Nigdy bym nie pomyślał ze moze byc charakterystyka i podanie...
eh szkoda gadać

kapsel 08.05.2003 13:37

Cieszcie sie ze nie pisaliscie matury w wielkopolsce byl po prostu sajgon :buu: Co byscie napisali na temat : Literatuta XIX wieku jako strażniczka "narodowego pamiątek kościoła" (A. Mickiewicz). Rozważ problem, odwołując się do wybranych utworów.

Z matmy bylo jeszcze gorzej , do tego w mojej szkole pilnowali ostro ze za bardzo sciagnac sie nie dalo :'( .Podobno w niektorych szkolach nauczyciele chcieli pomoc uczniom i probowali rozwiazac te zadania niestety to przeroslo ich sily ^_^ :fiu: .Polowa zdajacych matme w zach pom , lubuskim i wlkp jest oblana .Ja modle sie o dopa :o .W tym roku te wojewodztwa praly brudy calej zasranej Polski .
W tym momencie chcialbym pozdrowic min .edukacji pania Lybacka ( a moze ***acka ??? ) za to ze dala takie zadania wojewudztwu w ktorym pracowala .LYBACKA W POZNANIU JESTES SKONCZONA :cisza:
Pozdrawiam

mallow 08.05.2003 14:16

kapsel coz mozna powiedziec
sa ludzie i taborety
wspolczucia :)

misz_masz 08.05.2003 14:27

Moi uczniowie nie narzekali. Egzamin był naprawdę łatwy. :jupi:

-Sid-The-Rat=> 08.05.2003 14:33

osobom ktore w temacie o maturze pisza z takimi ortograficznymi kulfonami szczerze wspolczuje i nie wroze sukcesow na drodze zyciowej
kondolencje dla polonistek

kapsel 08.05.2003 14:41

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
osobom ktore w temacie o maturze pisza z takimi ortograficznymi kulfonami szczerze wspolczuje i nie wroze sukcesow na drodze zyciowej
kondolencje dla polonistek

zauwazylem jeden blad w swojej wypowiedzi powinno byc wojewodztwu , a poza tym nie jestem dobry z ortografii (na maturze w ogole sie sprawdza tekst pod wzgledem poprawnosci , na forum NIE ) A poza tym osobom ktore nie rozumieja czytanego tekstu tez nie wroze sukcesow .To jest temat o testach gimnazjalnych
Pozdr 8)

-Sid-The-Rat=> 08.05.2003 14:48

chcialbym zauwazyc ze twoja poprzednia wypowiedz ma juz w pierwszym zdaniu slowo 'matura' i raczej sie tyczy tego wlasnie tematu

sprawdzanie wlasnych tekstow przed wyslaniem jest milym dla oka objawem szacunku dla czytajacych

ze zrozumieniem slowa pisanego i mowionego problemow u mnie brak

kapsel 08.05.2003 14:53

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
chcialbym zauwazyc ze twoja poprzednia wypowiedz ma juz w pierwszym zdaniu slowo 'matura' i raczej sie tyczy tego wlasnie tematu

sprawdzanie wlasnych tekstow przed wyslaniem jest milym dla oka objawem szacunku dla czytajacych

ze zrozumieniem slowa pisanego i mowionego problemow u mnie brak

temat ogolnie jest o testach gimnazjalnych .Moja wypowiedz to byla tylko mala DYGRESJA :cool: To tak jakbys powiedzial ze James Bond jest o seksie bo byla tam jedna scena lozkowa :fiu:
Pozdr

CIAPEK 08.05.2003 15:04

Właśnie! Ten temat jest o testach gimnazjalnych, a nie o maturach :D
Wogóle ten temat to jest dobry na czata, a nie na takie forum. Średnio mi się podoba. Lepiej można było zrobić samą ankietę (np. poszło: dobrze/źle).

Ale i tak pozdrawiam wszystkich gimnazjalistów i maturzystów!

Patrix 08.05.2003 15:52

pisaliśmy właśnie taki http://bi.gazeta.pl/im/1465/m1465326.pdf

camfo 08.05.2003 16:12

Moim zdaniem część "pisaną" z humana mieliście łatwiejszą(ja pisałem rok temu)...w końcu charakterystyka(w dodatku temat dowolny) jest jak dla mnie łatwiejsza od rozprawki...ale to tylko moje zdanie
POZDRO...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:18.