![]() |
eMule a Fake!!!!!!!
Ilość załączników: 1
Czy zdazyl sie wam kiedy jakis Fake na eMule. Jezeli tak to czy takie cos ma miejsce czesto? I tak podejrzewam ze nie czesciej niz na np. Kazie. Czy mozna w jakis sposob sprawdzic co jest fake a co nie, bo na kaize to mozna bylo podejrzec filmik przez np VideoLAN, a program sprawdzic patrzac na nazwy plikow. A jak jest na eMule
Ps. Sorry ze takie glupie pytanie ale dopiero co zainstalowalem eMule (jeszcze przed chwila mialem eDonkey dlatego poprzedni post byl o nim ale slyszalem ze eMule jest lepszy:)) Ps2.Poza tym mam takie pytanko co oznacza ten blad, wyskakuje mi podczas kazdego wyszukiwania pliku. Znajduja sie ok.3 plikow i wyskakuje ten blad:help: |
Co do roznic, to emule i edonkey dzialaja na tej samej zasadzie.
A jesli chodzi o wyszukiwanie, to proponuje korzystanie ze stronek ze sprawdzonymi linkami do plikow ;) |
zainstaluj wersje 0.28 to blad zniknie
faki mialem dwa na wlasne rzyczenie zlaczalem sciagac cos co jeszcze nie wyszlo :( |
Najlepszy eMule to eMule plus 1e!
|
Re: eMule a Fake!!!!!!!
Cytat:
Co do błędu to nie wiem jaka jest jego przyczyna - od pewnego momentu też zaczął mi się pokazywać - zmiana na nowszą wersję pomogła. |
Cytat:
to ze tobie p 1e chodzi najszybciej to nie znaczy ze kazdemu tak bedzie... kazdy musi sprawdzic sobie kilka wersji i modów i zobaczyc jak co idzie... |
Cytat:
Ktoś go jeszcze używa? |
Cytat:
pozdro ;) |
Witam !
zgadza sie - ja juz wytestowałem pare wersji Oficjalna, Hunter, Lsd, Save The Network / ma fajna funkce ratio - zawsze jest Dl/UL jak 1:3 czy jakos tak / Plus, .... i narazie zadna nie chce chodzic bo cos nie tak z netem jest - ale najlepiej chodzi u mnie Plus. |
U mnie najlepiej chodzil Trod, do czasu kiedy skonczyli tworzyc nowe wersje ;(
|
Mi w eMule 0.24b (bo taki mam i jest szybki) takie kumnunikaty kiedyś wyskakiwały przy szuakniu ale teraz wyskakują same !!
|
Cytat:
|
Mam modemik w domu, i myślę czy warto instalować eMule czy inne programy do p2p. Co wy na to?
|
Jeżeli łączysz się przez modem, to eMule Ci się nie opłaca, ponieważ musisz czekać w kolejce.
Lepszym rozwiązanie w Twoim przypadku jest Kazaa - co prawda jest dużo fake'ów, ale ściągać możesz od razu, bez czekania. |
Mozna podgladnac avipreview ale musisz zaznaczyc opcje w emoule żeby zaczynał sciaganie od początku i końca pliku bo emule zciaga rożne cząści i najczesciej początek i koniec jest zcigany na koncu.
Fafer |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:49. |