Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   eMule a Fake!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/emule-fake-21098/)

czero 11.05.2003 23:04

eMule a Fake!!!!!!!

Ilość załączników: 1
Czy zdazyl sie wam kiedy jakis Fake na eMule. Jezeli tak to czy takie cos ma miejsce czesto? I tak podejrzewam ze nie czesciej niz na np. Kazie. Czy mozna w jakis sposob sprawdzic co jest fake a co nie, bo na kaize to mozna bylo podejrzec filmik przez np VideoLAN, a program sprawdzic patrzac na nazwy plikow. A jak jest na eMule

Ps. Sorry ze takie glupie pytanie ale dopiero co zainstalowalem eMule (jeszcze przed chwila mialem eDonkey dlatego poprzedni post byl o nim ale slyszalem ze eMule jest lepszy:))

Ps2.Poza tym mam takie pytanko co oznacza ten blad, wyskakuje mi podczas kazdego wyszukiwania pliku. Znajduja sie ok.3 plikow i wyskakuje ten blad:help:

Krzycho83 12.05.2003 00:17

Co do roznic, to emule i edonkey dzialaja na tej samej zasadzie.
A jesli chodzi o wyszukiwanie, to proponuje korzystanie ze stronek ze sprawdzonymi linkami do plikow ;)

wolfdog 12.05.2003 07:30

zainstaluj wersje 0.28 to blad zniknie

faki mialem dwa na wlasne rzyczenie zlaczalem sciagac cos co jeszcze nie wyszlo :(

kizio 12.05.2003 07:48

Najlepszy eMule to eMule plus 1e!

paput2000 12.05.2003 08:34

Re: eMule a Fake!!!!!!!

Cytat:

czero napisa***322;(a)
Czy zdazyl sie wam kiedy jakis Fake na eMule. Jezeli tak to czy takie cos ma miejsce czesto? I tak podejrzewam ze nie czesciej niz na np. Kazie. Czy mozna w jakis sposob sprawdzic co jest fake a co nie, bo na kaize to mozna bylo podejrzec filmik przez np VideoLAN, a program sprawdzic patrzac na nazwy plikow. A jak jest na eMule

Ps. Sorry ze takie glupie pytanie ale dopiero co zainstalowalem eMule (jeszcze przed chwila mialem eDonkey dlatego poprzedni post byl o nim ale slyszalem ze eMule jest lepszy:))

Ps2.Poza tym mam takie pytanko co oznacza ten blad, wyskakuje mi podczas kazdego wyszukiwania pliku. Znajduja sie ok.3 plikow i wyskakuje ten blad:help:

Co do podglądu plików to np. mod eMule Plus ma możliwość podglądu częściowo ściągniętych archiwów.
Co do błędu to nie wiem jaka jest jego przyczyna - od pewnego momentu też zaczął mi się pokazywać - zmiana na nowszą wersję pomogła.

Macio.Men 12.05.2003 08:47

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Najlepszy eMule to eMule plus 1e!
najlepszy emule to taki, który komus chodzi najszybciej

to ze tobie p 1e chodzi najszybciej to nie znaczy ze kazdemu tak bedzie...

kazdy musi sprawdzic sobie kilka wersji i modów i zobaczyc jak co idzie...

misz_masz 12.05.2003 09:39

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
najlepszy emule to taki, który komus chodzi najszybciej

to ze tobie p 1e chodzi najszybciej to nie znaczy ze kazdemu tak bedzie...

kazdy musi sprawdzic sobie kilka wersji i modów i zobaczyc jak co idzie...

No i właśnie dlatego ja jako jeden z nielicznych używam moda Hunter.
Ktoś go jeszcze używa?

Smartek 12.05.2003 09:50

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
No i właśnie dlatego ja jako jeden z nielicznych używam moda Hunter.
Ktoś go jeszcze używa?

A co on daje? Nigdy nie uzywalem zmodyfikowanych wersji mulka...
pozdro ;)

Laser 12.05.2003 11:18

Witam !

zgadza sie - ja juz wytestowałem pare wersji Oficjalna, Hunter, Lsd, Save The Network / ma fajna funkce ratio - zawsze jest Dl/UL jak 1:3 czy jakos tak / Plus, .... i narazie zadna nie chce chodzic bo cos nie tak z netem jest - ale najlepiej chodzi u mnie Plus.

Krzycho83 12.05.2003 11:35

U mnie najlepiej chodzil Trod, do czasu kiedy skonczyli tworzyc nowe wersje ;(

Patrix 12.05.2003 12:27

Mi w eMule 0.24b (bo taki mam i jest szybki) takie kumnunikaty kiedyś wyskakiwały przy szuakniu ale teraz wyskakują same !!

misz_masz 12.05.2003 12:39

Cytat:

Smartek napisa***322;(a)
A co on daje? Nigdy nie uzywalem zmodyfikowanych wersji mulka...
pozdro ;)

Niby nic a jednak coś. he he a tak na poważnie to Hunter u mnie np szybciej wyszukuje pliki i lepiej, ciągle i zawsze mam High ID na każdym serwerze, przy moim łaczu 128kb/s na zwykłym eMule miałem download średnio około 8kB/s a teraz mam 10kB/s. Tp oczywiscie srednie wartości i jeszcze na zwykłym nigdy nie osiagałem max download a teraz mam tak często. I jeszcze pare innych plusów by się znalazło.

radw 19.05.2003 18:33

Mam modemik w domu, i myślę czy warto instalować eMule czy inne programy do p2p. Co wy na to?

DreamCrusher 19.05.2003 18:38

Jeżeli łączysz się przez modem, to eMule Ci się nie opłaca, ponieważ musisz czekać w kolejce.
Lepszym rozwiązanie w Twoim przypadku jest Kazaa - co prawda
jest dużo fake'ów, ale ściągać możesz od razu, bez czekania.

Fafer 20.05.2003 20:29

Mozna podgladnac avipreview ale musisz zaznaczyc opcje w emoule żeby zaczynał sciaganie od początku i końca pliku bo emule zciaga rożne cząści i najczesciej początek i koniec jest zcigany na koncu.
Fafer

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:49.