Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Brzuszki witają ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/brzuszki-witaja-21273/)

Fantomas 19.05.2003 11:37

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Tez bym se "bronka" w milym towarzystwie "strzelil". Ale, raz ze nie mam pojecia gdzie jest Ilawa, a dwa ze musze jeszcze zrobic grafike do wieczornego wydania wiadomosci (regionalna 3):buu: :buu:
Wsiadasz w autobus do Olsztyna potem przesiadasz się na pociąd do Torunia i wysiadasz w Iławie :) Tam Brzuszki już na Ciebie będą czekać.
Miłego dnia

Fantomas 19.05.2003 11:34

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
Posluchaj Brzuszku jestem Karol a jeżeli myślisz że jestem głuchy to się mylisz slucham dokladnie muzyki od 13 lat poważnej głównej i to po 10 godzin od miesiąca troszkę mniej tak po 2 godziny ale slucham wszystkiego od Buxtehuedego i kompozytorów północnoniemieckich poprzez J.S Bacha Beethovena Humla do wiedeńskiej szkoly dodekafonicznej Webern Schonberg i do sonoryzmu i awangardy 20 wiecznej nie mow że się nie znam bo wiedzę mam taką że by czaszka ci odpadla ale kogo teraz interesuje jaki motyw jest w scherzo h-moll użyty przez Chopina itd to że teraz slucham maydaya to tylko z punktu teoretycznego aby np zauważyć co to w sobie ma i podoba się mi choć nie ma wartości intelektualnej jak np Beethovena kwartety z opusu 132
Karol. Zaliczyłem tzw. "opad kopary"... Czy Ty jesteś muzykologiem (ew. nim zostaniesz)? Ja bardzo lubię tę muzykę ale tylko tak do Bacha i może kawałek późniejszą. Zerknij na mój zielony link. Może na priv przedyskutujemy temat posiadanych zbiorów z muzyką.
Miłego dnia.

Ice 18.05.2003 22:22

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
To w autko i dawaj - na 19.00 -za Kicmajerem przy plaży miejskiej.
tel do mnie 606 852 779:piwo:

Chętnie ale jutro trzeba do pracy :buu: :buu: :buu:

brzuszki 18.05.2003 21:45

Karolu - sorki -jestem pod wrazeniem - pozdrawiam

memorando 18.05.2003 21:34

Cytat:

wow:o
Kamil,zadziwiasz mnie:)

Posluchaj Brzuszku jestem Karol a jeżeli myślisz że jestem głuchy to się mylisz slucham dokladnie muzyki od 13 lat poważnej głównej i to po 10 godzin od miesiąca troszkę mniej tak po 2 godziny ale slucham wszystkiego od Buxtehuedego i kompozytorów północnoniemieckich poprzez J.S Bacha Beethovena Humla do wiedeńskiej szkoly dodekafonicznej Webern Schonberg i do sonoryzmu i awangardy 20 wiecznej nie mow że się nie znam bo wiedzę mam taką że by czaszka ci odpadla ale kogo teraz interesuje jaki motyw jest w scherzo h-moll użyty przez Chopina itd to że teraz slucham maydaya to tylko z punktu teoretycznego aby np zauważyć co to w sobie ma i podoba się mi choć nie ma wartości intelektualnej jak np Beethovena kwartety z opusu 132

brzuszki 18.05.2003 21:07

Cytat:

memorando napisa***322;(a)

muza najważniejsza jest i Bach i Mozart i szostakowicz Part Górecki beethoven .....

wow:o
Kamil,zadziwiasz mnie:)

memorando 17.05.2003 20:29

Cytat:

A gdzie tam znudziła:)
Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny U Rudego -Olsztyn,na szanty-grają nasi znajomi.Pokulamy sie z nimi po egzotycznych krainach pod rzeczoną banderą właśnie,a potem piwko,a potem do domciu,a potem forum,a potem...banan za "złożone poczucie humoru^_^
A fajnie podzielić się z cumlami,jak było coś fajnego - radość którą się dzielisz z bliskimi cieszy wielokrotnie:)

Dzieki wielkie wszystkim Wam,za.... "juz Ty wiesz niebieski za co"

Przy okazji.
Off Topic - ije można pisać o biosach,kosmicznych prędkościach nagrywania i innych-owszem waznych -sprawach.
Nasuwa mi sie analogia do mojej przygody z "Komputer Światem".Pisemko sympatyczne,wielce mi kiedyś pomocne,ale z czasem nie chcę już czytac definicji biosu po raz enty.Czasem jeszcze coś fajnego się znajdzie,ale generalnie kupuję już inne gazetki.A gdzieś w środku wierci poczucie winy-jakbym kogoś zostawił...
Podobnie jest z Forum,ale tylko pozornie,bo -właśnie jest OT!!!
Strona CDRInfo otwiera mi się jako domyślna-patrze co nowego i -na OT.
Forum nauczyło mnie wielu rzeczy "w temacie",ale nie chcę byc profesorem.Za to walor towarzyski Forum w postaci OT jest dla mnie fajny.Nawet gdybym wiedział już o paleniu wszystko i tak bym wpadał,dla znajomych.
Nie ma sensu wymieniac dla których,bo każdy wnosi coś fajnego,coś od siebie.Wyróżnić chciałbym może Lasera,za to jaki jest-kropka.
Gdyby mi został bierny udział w życiu Forum -baniania-ludzie ,krórych tu poznałem nie umarli,a są i inne fora-oczywiście tak jest prościej.
Są też auta,pociągi -do różnych pryncypiów -da sie.
Trochę mnie dziwi,jak strasznie serio czasem sie tu traktujemy.
Ludzie,to w końcu tylko zabawa!a zabawa ma być zabawna.
Palimy płytki,kopiujemy gierki,muze,bo nie chcemy z różnych powodów kupić oryginałów-uproszczenie umowne.
Jesteśmy kupa niesfornych ło-buziaków i fajnie.
Ktos komuś tłumaczy,że trzeba mieć taki,to a taki sprzet,żeby słyszec różnicę miedzy takim,a takim bitrarem.
Kochani sam porządny lampowy wzmaczniacz audio kosztuje kilka razy więcej od porządnego laptopa.
Kupiłem kiedyś pismo Hi-Fi i ...wymiękłem.Metr audiofilskiego kabla kosztuje tyle co domowy pecet.
Dotarło do mnie,że zanim mnie będzię stać na taki sprzęt - słuchałe u znajomych-ehhhhhhhhhhh,zgłuchnę na tyle,ze wystarczy mi radio "Poemat".I gzdie tu bitraty?
Kochaimy sie za to ,że nam sie tu razem coś chce,reszta to iluzja.

:jupi: :jupi: :jupi: ;):jupi: :jupi:

Brzuszku ale przeciez zobacz na sprzęt Mark Levinson to wymiekniesz dopiero tyle co samochód sam wzmacniacz gdybym mial szmal kupilbym sprzęt za minimut 500 kafli muza najważniejsza jest i Bach i Mozart i szostakowicz Part Górecki beethoven Mayday Metallica warunek na dobrym sprzęcie bo na tym co mam to mizerny wolę jeździć do kumpla ma lepszy troszkę.....

-=KoWaLiK=- 17.05.2003 14:47

Cytat:

Tez bym se "bronka" w milym towarzystwie "strzelil". Ale, raz ze nie mam pojecia gdzie jest Ilawa, a dwa ze musze jeszcze zrobic grafike do wieczornego wydania wiadomosci (regionalna 3):buu: :buu:

brzuszki 17.05.2003 13:17

Cytat:

Ice napisa***322;(a)
jA TEZ CHCE !!!!!!!!!!!!!! :buu: :buu: :buu:

Ice 17.05.2003 13:11

Cytat:

Nasuwa mi sie analogia do mojej przygody z "Komputer Światem".Pisemko sympatyczne,wielce mi kiedyś pomocne,ale z czasem nie chcę już czytac definicji biosu po raz enty.Czasem jeszcze coś fajnego się znajdzie,ale generalnie kupuję już inne gazetki.A gdzieś w środku wierci poczucie winy-jakbym kogoś zostawił...

nIE JESTES SAM CZUJE DOKLADNIE TO SAMO !!!

Ice 17.05.2003 13:10

Cytat:

Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny

jA TEZ CHCE !!!!!!!!!!!!!! :buu: :buu: :buu:

brzuszki 17.05.2003 12:57

Cytat:

Largo napisa***322;(a)
Witaj ponownie na pokładzie. Myślałem że znudziła Ci sie bandera czarnego ROGERA.
Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny U Rudego -Olsztyn,na szanty-grają nasi znajomi.Pokulamy sie z nimi po egzotycznych krainach pod rzeczoną banderą właśnie,a potem piwko,a potem do domciu,a potem forum,a potem...banan za "złożone poczucie humoru^_^
A fajnie podzielić się z cumlami,jak było coś fajnego - radość którą się dzielisz z bliskimi cieszy wielokrotnie:)

Dzieki wielkie wszystkim Wam,za.... "juz Ty wiesz niebieski za co"

Przy okazji.
Off Topic - ije można pisać o biosach,kosmicznych prędkościach nagrywania i innych-owszem waznych -sprawach.
Podobnie jest z Forum,ale tylko pozornie,bo -właśnie jest OT!!!
Strona CDRInfo otwiera mi się jako domyślna-patrze co nowego i -na OT.
Forum nauczyło mnie wielu rzeczy "w temacie",ale nie chcę byc profesorem.Za to walor towarzyski Forum w postaci OT jest dla mnie fajny.Nawet gdybym wiedział już o paleniu wszystko i tak bym wpadał,dla znajomych.
Nie ma sensu wymieniac dla których,bo każdy wnosi coś fajnego,coś od siebie.Wyróżnić chciałbym może Lasera,za to jaki jest-kropka.
Gdyby mi został bierny udział w życiu Forum -baniania-ludzie ,krórych tu poznałem nie umarli,a są i inne fora-oczywiście tak jest prościej.
Są też auta,pociągi -do różnych pryncypiów -da sie.
Trochę mnie dziwi,jak strasznie serio czasem sie tu traktujemy.
Ludzie,to w końcu tylko zabawa!a zabawa ma być zabawna.
Palimy płytki,kopiujemy gierki,muze,bo nie chcemy z różnych powodów kupić oryginałów-uproszczenie umowne.
Jesteśmy kupa niesfornych ło-buziaków i fajnie.
Ktos komuś tłumaczy,że trzeba mieć taki,to a taki sprzet,żeby słyszec różnicę miedzy takim,a takim bitrarem.
Kochani sam porządny lampowy wzmaczniacz audio kosztuje kilka razy więcej od porządnego laptopa.
Kupiłem kiedyś pismo Hi-Fi i ...wymiękłem.Metr audiofilskiego kabla kosztuje tyle co domowy pecet.
Dotarło do mnie,że zanim mnie będzię stać na taki sprzęt - słuchałe u znajomych-ehhhhhhhhhhh,zgłuchnę na tyle,ze wystarczy mi radio "Poemat".I gzdie tu bitraty?
Kochaimy sie za to ,że nam sie tu razem coś chce,reszta to iluzja.

:jupi: :jupi: :jupi: ;):jupi: :jupi:

Largo 16.05.2003 22:31

Witaj ponownie na pokładzie. Myślałem że znudziła Ci sie bandera czarnego ROGERA.

kraluk 16.05.2003 17:05

Fajni, ze Brzuszki wrociles!!! :)
Brzuszki Rulezz! ;) :P
Pozdro;)

paput2000 16.05.2003 08:42

Brzuszki - cieszę się że po tym całym zamieszaniu nie rzuciłeś tego w cholerę.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52.