![]() |
Cytat:
Miłego dnia |
Cytat:
Miłego dnia. |
Cytat:
|
Karolu - sorki -jestem pod wrazeniem - pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
Kamil,zadziwiasz mnie:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tel do mnie 606 852 779:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie z Brzuszkowa szykujemy sie do Tawerny U Rudego -Olsztyn,na szanty-grają nasi znajomi.Pokulamy sie z nimi po egzotycznych krainach pod rzeczoną banderą właśnie,a potem piwko,a potem do domciu,a potem forum,a potem...banan za "złożone poczucie humoru^_^ A fajnie podzielić się z cumlami,jak było coś fajnego - radość którą się dzielisz z bliskimi cieszy wielokrotnie:) Dzieki wielkie wszystkim Wam,za.... "juz Ty wiesz niebieski za co" Przy okazji. Off Topic - ije można pisać o biosach,kosmicznych prędkościach nagrywania i innych-owszem waznych -sprawach. Nasuwa mi sie analogia do mojej przygody z "Komputer Światem".Pisemko sympatyczne,wielce mi kiedyś pomocne,ale z czasem nie chcę już czytac definicji biosu po raz enty.Czasem jeszcze coś fajnego się znajdzie,ale generalnie kupuję już inne gazetki.A gdzieś w środku wierci poczucie winy-jakbym kogoś zostawił... Podobnie jest z Forum,ale tylko pozornie,bo -właśnie jest OT!!! Strona CDRInfo otwiera mi się jako domyślna-patrze co nowego i -na OT. Forum nauczyło mnie wielu rzeczy "w temacie",ale nie chcę byc profesorem.Za to walor towarzyski Forum w postaci OT jest dla mnie fajny.Nawet gdybym wiedział już o paleniu wszystko i tak bym wpadał,dla znajomych. Nie ma sensu wymieniac dla których,bo każdy wnosi coś fajnego,coś od siebie.Wyróżnić chciałbym może Lasera,za to jaki jest-kropka. Gdyby mi został bierny udział w życiu Forum -baniania-ludzie ,krórych tu poznałem nie umarli,a są i inne fora-oczywiście tak jest prościej. Są też auta,pociągi -do różnych pryncypiów -da sie. Trochę mnie dziwi,jak strasznie serio czasem sie tu traktujemy. Ludzie,to w końcu tylko zabawa!a zabawa ma być zabawna. Palimy płytki,kopiujemy gierki,muze,bo nie chcemy z różnych powodów kupić oryginałów-uproszczenie umowne. Jesteśmy kupa niesfornych ło-buziaków i fajnie. Ktos komuś tłumaczy,że trzeba mieć taki,to a taki sprzet,żeby słyszec różnicę miedzy takim,a takim bitrarem. Kochani sam porządny lampowy wzmaczniacz audio kosztuje kilka razy więcej od porządnego laptopa. Kupiłem kiedyś pismo Hi-Fi i ...wymiękłem.Metr audiofilskiego kabla kosztuje tyle co domowy pecet. Dotarło do mnie,że zanim mnie będzię stać na taki sprzęt - słuchałe u znajomych-ehhhhhhhhhhh,zgłuchnę na tyle,ze wystarczy mi radio "Poemat".I gzdie tu bitraty? Kochaimy sie za to ,że nam sie tu razem coś chce,reszta to iluzja. :jupi: :jupi: :jupi: ;):jupi: :jupi: |
Witaj ponownie na pokładzie. Myślałem że znudziła Ci sie bandera czarnego ROGERA.
|
Fajni, ze Brzuszki wrociles!!! :)
Brzuszki Rulezz! ;) :P Pozdro;) |
Brzuszki - cieszę się że po tym całym zamieszaniu nie rzuciłeś tego w cholerę.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |