![]() |
Ale jaja - a tu tyle fachowych porad padło.:D
|
Witam
Przyczyną tego zamieszania była wersja Nero 5599 widocznie nie nadająca się do nagrywarki LG 52x24x52 . Sprawę załatwiła wersja Nero551028 . Kto by się tego spodziewał . Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc , na żadnej grupie ani forum , nie spotkałem się z taką współpracom i pomocom dla innej osoby potrzebującej. Ps . szczególne podziękowania dla Fantomasa Pozdrawiam Przybek |
Cud działa :)
Działa tylko z Nero551028 jutro coś dopiszę Pozdrawiam Przybek |
Lipa, nawet XP sformatowałem
Pozdrawiam Przybek |
teraz troszkę jestem zajęty ( praca ) ale jeszcze raz zainstaluje Nero
Pozdrawiam |
Skoro Clone działa dobrze: nagrywa w locie, nagrywa z obrazu, to teraz czas na obejrzenie nero. Jesli Clonik działa dobrze, to zostaw sprzęt. Coś chyba z nero jest nie tak, pewnie numerek jest nieświeży. :)
|
0" __________________
|
0" nic mi nie mówi, do jakich pozycji to się odnosi?
wszędzie po niżej Sprawdź, czy prawidłowo masz ustawione zworki master/slave w nagrywarce i DVD. Tak jest dobrze Wypisz te błędy z infotool. Infotol spowodował wystąpienie błędu w - nieznany - CleneCD działa dobrze? Dasz radę skasować/nagrać obraz płyty po dotychczasowych zmaganiach? Tak Tak na wszelki wypadek, spróbuj odłączyć DVD i nagrywarke, zrestartuj, podłącz samą nagrywarkę, zrestartuj i sprawdź efekty, potem dopnij DVD. Na coś trzeba jakoś wynaleźć tę przyczynę. Sprubuje __________________ |
Widać zrobił:
"IDE HDD Auto-Detection Press Enter IDE secondary Master Auto" Czekamy, co dalej. |
Zrobiles w koncu to autodection w Biosie ???
|
"0" nic mi nie mówi, do jakich pozycji to się odnosi?
Sprawdź, czy prawidłowo masz ustawione zworki master/slave w nagrywarce i DVD. Wypisz te błędy z infotool. CleneCD działa dobrze? Dasz radę skasować/nagrać obraz płyty po dotychczasowych zmaganiach? Tak na wszelki wypadek, spróbuj odłączyć DVD i nagrywarke, zrestartuj, podłącz samą nagrywarkę, zrestartuj i sprawdź efekty, potem dopnij DVD. Na coś trzeba jakoś wynaleźć tę przyczynę. |
Sorki - Biosa a nie Dosa
Bios IDE Secondary Master HL-Dt-ST GCE-8520B IDE HDD Auto-Detection Press Enter IDE secondary Master Auto Acces Mode Auto reszta poniżej ''0'' za każdym razem gdy w nero uruchamiam infotol od razu pokazuje błędy . Nawet gdy w Nero próbuje wyczyścić CD-RW jest wybór nagrywarki - nie ma żadnej . Te parametry co wyżej opisałem , to te które wspominał sprzedawca . Mówił że mam źle skonfigurowane , chyba nie Pozdrawiam |
zaraz napiszę
|
Sorry, ale chyba Ci jakiegoś kitu nawstawiali. W jakim Dosie?!. Przecież Tobie coś się psuje w Windowsach, a w dosie to chyba raczej nawet jej nie odpalałeś (zresztą nie pamiętam, abym widział program do nagrywania pod dosa). Coś w tym sklepie kręcą. Widziałeś jak to u nich chodzi? Czy aby oni na Ciebie jakiegoś haczyka w koputerze nie zastawili? Kupowałeś u nich komputer? Coś tu "śmierdzi".
A może chcieli ustawiać coś w BIOSie płyty głównej - może tam coś namieszane. Te 50 zł trzeba jednak mimo wszystko spróbować uratować. Piechotą nie chodzi. Zobacz w biosie jaki masz ustawione tryby pracy dla poszczególnych kanałów kontrolera - najlepiej na auto. Walczmy! Inni koledzy nie mają pomysłów??? |
No i k.. wylondował
Właśnie wruciłem ze sklepu ,u nich wyśmienicie działa, Powiedzieli że za 50 zeta u mnie bedzie działać . Powiedzieli że trzeba co nieco pozmieniać w Dosie sprubuję pogrzebać |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |