![]() |
GTA: Vice City problem
mam problrm z GTA:Vice City
Sama gra niby chodzi dobrze (lepiej od GTA3, a na moim sprzęcie to nie lada wyczyn - C433, 192 ram, GF2MX 64Mb). Chodzi o to, że od chwili włączenia mam krótkie cięcia, co nie jest spowodowane zbyt słabym kompem, bo te cięcia mam również w menu, po prostu gra zacina się na chwilę i odcina. Używam Win2k, det. 31.08. Czy ktoś miał podobny problem? Co mam zrobić? Aha i jeszcze jedno - gra była kopiowana z wersji nieoryginalnej :) , która działa dobrze, dopiero po skopiowaniu zaczynają się problemy. |
1) zmien detki na 40,72 lub lepiej na 41,09
2) wyszedl jakis patch na wersje 1.1, cos tam naprawia, wystarczy ze skopiujesz plik (odpowiednio przyprawiony :fiu: ) do katalogu z gra, linka masz na privie ;) 3) sprzet moze niedomagac |
witam mi chodzi gladziutko!Na 640x480 16 bit i draw distanse na maxa.
A wam >?< Dzisiaj zaczalem w nia grac. Najepszy jest chopper! |
Cytat:
co karta to karta || |
Ja tez na 1024*768/32 bity. Reszty ustawien nie zmienialem, ale chodzi dobrze. Moze tylko w czasie deszczu czy burzy zdarza sie jej czasami zacinac, ale ogolnie nie jest zle. Ale sama gra troche mnie rozczarowuje...
|
Czy chodzi wam to "cacko" na XP ???
Wczoraj chcialem se pograc i... :buu: Nie chodzi. |
Patch rozwiązał problem.
Ja gram na 640x480 i najmniejszy dystans i da się grać :) |
Cytat:
napisz moze, jakie sa problemy ??? |
Cytat:
W tej chwili nie pamietam jaki to konkretnie byl komunikat :( Gra instaluje sie gladko i bez problemow... Przy uruchomieniu gry wyskakuje male okno (nie takie typowe okno windowsowe - alertowe), cos o jakims bledzie. Doszly mnie rowniez sluchy ze wymagana jest instalacja OPENGL co pominalem przy instalacji grafiki. |
Cytat:
gra chodzi pod D3D ;) a moze masz cos nie tak z przyprawka || |
Cytat:
W/w odpowiada za wyswietlenia wieloekranowe, o ile sie nie myle. Przyprawka jest OK, na 100% |
no mi (chociaz sprzet mam nienajgorszy celeron 1700 GF4 MX 440 128DDR) na 640x480 sie tnie, na 800x600 sie tnie tylko troszeczke a na 1024x780 nie tnie sie wogole... i o co tu chodzi??? gram na 800x600 jako, ze na 1024x760 grafika jest co prawda plynna ale powolna.
|
Jak, ktos gra w ta gre tylko zeby sie porozwalac to nie ma co jej nawet zalaczac. W sumie gierka jest krotka, ale super. Fajna akcja. Oczywiscie mowie tutaj misjach itp. Fabula tez jest bardzo dobra, i bardzo fajne zakonczenie.
Ale niestety szybko sie nudzi, jak sie ja przejdzie. |
Cytat:
|
Cytat:
Misje sa naprawde ciekawe Ja to przeszedlem w tydzien |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49. |