![]() |
owszem - i nawet sie jej przygladalem - ale stwierdzilem - fanatyzm to nie ja... i kupilem sobie rower :), sluchawki do discmana i zgrzewke steffla... (tak, rower jest szajsowaty - ale w sumie po gorach nie jezdze...)
pawelblue - poczekaj na dvdr... f1 nie jest duzo lepsza od np. liteona - poza magia nazwy i dobra reklama oferuje pare bledow (brak obslugi c2, brak narzedzia typu wses, kontrowersyjny amqr (sa testy odsluchowe stawiajace te technologie w marnym swietle)) - kupujac teraz f1 przeplacisz a w sumie nic poza 'feelem' nie zyskasz dvdr i tak ci bedzie kiedys potrzebny, plyty caly czas tanieja - a zapewniam ze to wygoda... |
tak swwoja droga to widzialem jeszcze jedna Yamahe F1
w media markt w Wawie na Gorczewskiej - kosztowala chyba 649 wersja box:) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Odpowiedzieć mozna tylko w ten sposób: czy warto mieć F1, czy jest to nagrywarka dużo lepsza od innych? F1 jest co najmniej OK, a model zewnętrzny jest bardzo ładnie i solidnie wykonany (nie mam, ale widziałem). Wziąłbym F1 ;) |
To jeszcze ja spytam:
Mam mozliwosc zakupu Yamahy F1 pod USB 2.0 za ok 700. Myslicie ze lepiej wejsc w ten interes czy w wakacje jak troche sprzet potanieje kupic nagrywarke DVD (wtedy to pewnie wewnetrzna i pewnie ten model LG) |
a JA MAM Lg-GCE8520b i jest COOL . Narazie zadnego probleu nie mialem i nawte udalo mi sie wypalic plytki 870MB wiec gra i tanczy.Overburning i Mt.rainer bez problemu wiec polecam !
|
LG GCE8520B i wszystko.
___________________________ Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ramu, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
W sumie to co napisalem wzesniej moglo sie wydac dwuznaczne, wiec wyszlo jak wyszlo :)
|
Cytat:
I taka postawa właśnie mi się podoba, o niej właśnie pisałem.:) |
o aspi do usb nie mam pojecia - nie mam takiego czegos...
klub zakupowy? moze z plytami przejdzie - ale dvdr bedzie szlo po przetargu... :( ps. jak tam plytki? ile do wziecia? |
Cytat:
sorry za głupie pytanie, ale nie jestem pewien Cytat:
to może zrobić jesienią 'warszawski klub zakupowy'? kupimy w hurtowni kilka sztuk, to dobrą cenę wytargujemy. |
Cytat:
Napisalem, ze przemilcze (czyli nie wypowidzialem sie ;p ), poniewaz sam takowej nie posiadam ani nie posiadalem, a to co wiem o nagrywarkach LG wynioslem tylko z forum. |
ja polece LG gce8520b ... nowy firmware i smigasz ...
do litkow nic nie mam bo nie uzywałem :) |
na usb 2.0 mam tylko hdd (40gb seagate) - dziala MIODZIO... wiec nagrywarka tez powinna - inna sprawa ze usb20 to jeszcze droga zabawka
sam zakupie dvd usb20 jak zejdzie ponizej 1.4tys - czyli za jakies 3 miesiace - akurat po wakacjach bede mial troche zarobionych pieniedzy - do tego czasu plyty CDR zdrozeja na tyle ze bedzie sie oplacalo kupowac dvdr... |
Cytat:
obie kosztują ponad 1000 pln i jeszcze kontroler potrzebny a skoro juz jesteśmy przy interfejsach i kolenym temacie xx vs. xx: czy ktoś ma nagrywarkę zewnętrzną USB 2.0 lub FireWire? jak sprawuje się przy nagrywaniu spod win oraz linux? (testy na cdrinfo czytałem) sam przyglądam się spawarkom DVD zewnętrznym, moze kupię jak coś dobrego i niedrogiego wyjdzie (i przede wszystkim jak zdecydowanie zacznie opłacać się zakup płyt DVD) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |