![]() |
No wlasnie XL sobie chyba cos uroil, moje plytki kopiuja sie bezproblemowo clonem
|
a moja wersja nie jest zabezpieczona :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Mam pytanie czym C3 jest zabezpieczony? Jest czyms wogole?
|
:chytry: dzis odebralem Colina 3 i zaraz bede instalowac ||
PS. gdybym sie nie odzywal na forum, tzn. ze zyje ale ostro gram :D |
mam juz smiga ladnie!
|
Ano jest . 3 CD :) wyszlo dzisiaj :)
|
no to jest juz colin 3 full :] jupiiiii
|
A mnie i tak nie chodzi tzn instaluje sie a potem nie chce sie uruchomic mignie ze dwa razy i kicha
GF4Mx440 gainwarda , najnowsze stery, dajrekty 9 i kupa |
jakbym mial tą gre to bym sie poscigal ;)Czekam na pelna!
|
maly update czasow ||
UK - 3:04,61 JAP - 3:22,40 SW - 2:50,70 PS. czy naprawde nie mu tu nikogo z kim moglbym sie poscigac na czas :chytry: |
Cytat:
zalezy jak lez wiem jak jest bo sam przz 3 miechy mialem kierownice porzyczona w domu... czy tak czy tak colin jest fajny... :P :) |
Ilość załączników: 1
ja gram zawsze na klawiaturze, kierownicy nie posiadam, chociaz raz pozyczylem i kiepsko to wygladalo jak gralem w Colina 2 :D
klawisze jakos bardziej mi odpowiadaja :) teraz wzialem sie za Wielka Brytanie, czas 3:12,30 i jeszcze probuje cos z tego ukrecic :P PS. czas z Japoni poprawiony (zalacznik) :chytry: |
Cytat:
Byc moze dlatego ze gram bez kierownicy (do ktorej jestem przyzwyczajony) poniewaz ja pozyczylem (( . Musze ja odebrac. A wiec oto moje czasy na klawiaturze:cisza: : UK -> 3.20,97 JAP -> 3.40,22 SWE -> 2.57,56 W sumie to chyba nie jest az tak zle jak na osobe, ktora sie przyzwyczaila do kierownicy|| |
panowie, a moze napiszecie jakie czasy udalo wam sie osiagnac ||
ja narazie mecze Japonie, czas 3:28,51 :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:32. |