![]() |
U mnie na wiezy espera czarna jest nieczytana (dysan black natomiast tak).
|
spotkaliście się z problemem odtwarzania czarnych płytek w stacjonarnych odtwarzaczach DVD (kinie domowym)
u mnie nawet przy nagraniu x2 nie wszystkie są widziane (format VCD, SVCD) ??? |
hmmm - w moich szpindlach nie bylo tej gornej kartki... dziwne...
hmm - trzeba by bylo poszukac - pod reka nie mam zadnej innej plyty z takm napisem |
Cytat:
Cytat:
A jak miał się dowiedzieć od jakiego producenta są płyty które kupił pawelblu ? Tam ciężko to dostrzec, a nawet jest to niemożliwe.:( Czy na innych płytkach też Ritec daje właśnie taki napis?:3msie: |
Posty pilota poszly do kosza
|
i tu trzeci post! Ale już wiem!:chytry: Kozak sobie robi darmową reklamę!!!
Długo nie pożyjesz na tym forum!!!:cisza: :P Nie wróże Ci długiej przyszłości! |
Ilość załączników: 1
Heh - okazalo sie ze tez mam riteka (musialo mi sie pomylic z D-view, ktore mam od TDK corp.), ale nie ukrywam ze kupowalem w ciemno - powiedz mi jak mialem sprawdzic napis:
|
Cytat:
CD-R "RFD80M-54843 80" CD-RW "RWD74H-00158" też od RITEKA :) |
pisalem o tym n razy - ogladasz pierscien wew plyty - jesli jest tam napis RFD80M-xxxxx to masz riteka - jesli nie - to masz g.. (napis widac przez opakowanie szpindla - wiec nie powinno byc klopotow)
|
Cytat:
|
metallic TYLKO od riteca...
te od innych firm sa porownywalne z przecietnymi esperami - wiec po co przeplacac |
Cytat:
A o tym, ze wszystkie RW sa grafitowe to nawet nie wiedzialem. Jakos nigdy nie zwrocilem na to uwagi. Ale zwykle tez by sie takie przydaly, bo kolorek calkiem fajny :) |
Ja zaraz nagram audio na metalicu ale z tego co pamietam byl z TDK corp. a nie od riteca. (szpula 25)
|
Cytat:
Ostatnio jak robie sobie składanki Audio to nagrywam na tym co inne rzeczy, ale jak przyjdzie co do czego to staram się na lepszych pakować Audio.:) |
Wlasnie, ma ktos jakies propozycje odnosnie bardzo dobrych plytek do audio w rozsadnej cenie (i nie w pudelkach tylko powiedzmy szpule 25-50)? Trzeba powiedziec ze ogolnie jakosc plyt na rynku mocno sie od jakiegos czasu obniza :-(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |