![]() |
tryb "tajniaka"
zwracam sie do adminow o rozpatrzenie mozliwosci wylaczenia tego trybu.Mam awersje na tajniakow i tajne tryby , obojetnie czego dotycza.
Jesli ktozs nie chce - to nie powinien sie logowac i korzyac z pelnego dostepu do forum i zawartych tam tresci ( jesli sa), przegladac mozna ze statusem goscia. Z nudow niekiedy licze userow wyswietlanych i zalogowanych , blisko 30% loguje sie w trybie tajnym, co mnie wkurza, bo lubie wiedziec kto aktualnie na forum jest lub byl |
Jestem za.
Tak sie zastanawiam jaki jest cel tego ktory ukrywa swoj pobyt na forum??? Moze jakos moglbym jeszcze zrozumiec ukryty status moderatorow, ale to tez byloby troche jak chlopcy-radarowcy w krzakach. Co do przegladania dzialow forum jako gosc bez logowania to chyba normalnie nie ma takiej mozliwosci albo zmienilo sie i nie zauwazylem bo dalo sie wejsc tylko do dzialu "uwagi na temat forum" i "na wesolo" ktorego juz nie ma. Jesli wiec ta opcja nie sluzy niczemu konkretnemu to moze z niej zrezygnowac? |
mnie to ani ziebi... choc przyznam ze ja tez bym te opcje zlikwidowal - z tego co patrzylem na inncyh forumach to ukrywaja sie najczesciej admini/modowie - normalny user ni ema takiej mozliwosci - badz nie ma wogole listy obecnych - jest tylko liczba
mnie to obojetne |
Gosc na forum, ma mozliwosc podgladania postow. Przynajmniej ja mialem, gdy bylem nie zalogowany, po zamknieciu konta.
Nie moze tylko pisac i sciagac zalacznikow. (chyba, ze mialem jakies fory:D)ale z innych kompow bylo tak samo. Trybu tajniaka tz kiedys uzywalem, przez przypadek, pozniej juz go nie wylaczalem:) Ale to przecie chyba wszystko jedno? Jest czy nie ma? |
A do pieca z tym! ;-) Zawsze jestem za pelna odpowiedzialnoscia za swoje poczynania...
Ewentualnie jeszcze rozumiem potrzebe utajnienia moderatorow ale to tez sredni pomysl... |
Cos czuje bgn, ze i Tobie zaczelo sie nudzic :)
W kazdym badz razie wchodze jako tajniak i chcialbym, zeby tak zostalo. A skoro , az tyle osob wchodzi jako tajniak to widocznie ta opcja forum jest potrzebna. A skoro jest potrzebna to nie widze powodu dlaczego mialaby zostac zlikwidowana. |
i tak widze tajniakow :) wiec jak powiedzialem mi to obojetne
choc jak ktos nic nie pisze to rownie dobrze moze wchodzic jako guest - roznic praktycznie nie ma... |
[QUOTE]Weron napisa***322;(a)
[B]Cos czuje bgn, ze i Tobie zaczelo sie nudzic :) **************************************** czy ja wiem? Jeśli za nudę przyjąć stan w którym człowiek robi to czego nigdy by nie robił gdyby mu kazano- to rzeczywiście się nudzę, bo mam luzik w pracy. Przeglądałem jakiś czas temu posty Sida ( z mnie i zapewne jemu znanych powodów) i jeden z nich mnie sklonil do zlozenia tej propozycji. Ten tryb tajniaka to takie podgladanie przez dziurke od klucza, niby mi nie przeszkadza, ale czuje pewien dyskomfort. :) Patrzac jednak na aktywność administratorow mozesz byc spokojny, ze sie nic nie zmieni, bo odnosze takie wrazenie, ze zaden admin tego dzialu nie czyta ( Sida nie licze - bo jest modem) pozdrowienia |
Ilość załączników: 1
Też jestem za ponieważ czasem chcę coś się dowiedzieć o kimś a tu lipa bo tajniaka ma !!!
|
hmmm a ten obrazek z moja "podobizna" ;-) to w jakim celu?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Chodzi zapewne o ilosc postow w tej chwili - licznik wskazywał ...666 :) |
Cholera znowu sie sprawa rypla ;-D
|
tak chodzilo mi o 666 zawsze jak ktoś ma to tak się pokazuje :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:31. |